Görkemli bir törenle nişanlandılar

Görkemli bir törenle nişanlandılar

28.08.2024 11:26:04

Aysun & Turgut Reis Akçay ve Özlem Konsoloğulu & Erdal İşkar'ın kıymetli evlatları Atalay Mert  ve Ecem, evlilik yolunda ilk adımı atarak nişanlandı. 

Aysun & Turgut Reis Akçay ve Özlem Konsoloğulu & Erdal İşkar'ın kıymetli evlatları Atalay Mert ve Ecem, 24 Ağustos 2024 tarihinde Çorlu'da düzenlenen görkemli bir nişan töreni ile hayatlarını birleştirme yolunda ilk adımı attılar.
Çorlu'daki bu özel törene, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Ergene Belediye Başkanı Müge Yıldız Topak, 26. Dönem Tekirdağ Milletvekili Metin Akgün, 28. Dönem Adalet ve Kalkınma Partisi Tekirdağ Milletvekili Gökhan Diktaş, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İzzet Volkan, Ergene Velimeşe Spor Kulübü Başkanı Serkan Bezgin, Cumhuriyet Halk Partisi 24., 25. ve 26. Dönem Milletvekili Emre Köprülü, 26. Dönem Adalet ve Kalkınma Partisi Tekirdağ Milletvekili Metin Akgün, 28. Dönem Adalet ve Kalkınma Partisi Tekirdağ Milletvekili Gökhan Diktaş, Cumhuriyet Halk Partisi 22. Dönem milletvekili Erdoğan Kaplan, Ergene Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanı Hasan Şen, S.S. Çorlu Koordine Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Zeki Dobrucalı, Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer, Silivrispor geçmiş dönem Kulüp Başkanlarından Akgün Duru ve daha birçok seçkin davetli katıldı.
Nişan yüzüklerini keserek bu anlamlı günün anısına temennilerini ileten S.S. Çorlu Koordine Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkan Zeki Dobrucalı, genç çifte mutluluklar diledi. Bu özel gün, hem çift hem de aileleri için unutulmaz anılarla dolu bir başlangıç oldu.
Sevginar SALİ

YORUM YAP