Gülan, Faydalı olmak için geldim

Gülan, Faydalı olmak için geldim

30.07.2024 16:12:05

Silivrispor Basketbol Şube Sorumlusu ve Basın Sözcüsü Atakan Gülan'dan samimi açıklamalar.

Silivrispor yönetiminin genç yüzü yaptığı açıklamada Silivrispor'a faydalı olmak için geldiğini söyledi. Gülan “Silivrispor'a faydalı olmak için geldim. Amacımız ve gayemiz bu yöndedir. Bu işi çok iyi bildiğimi söyleyemem ama görüp geçirme, tecrübe kazanma dönemim” diye konuştu.

“HAYALLERİMİZ HER ZAMAN VAR”
Hayallerinin olduğunu, bu hayallerini hayata geçirmek için de bir fırsat olduğunu ifade eden Gülan “Hayallerimiz her zaman var. Hayaller olmadan hiçbir iş yürümez zaten. Bizim hayalimiz Silivri'de, köylerimizde gençlerimizi spora teşvik etmek. En büyük hayalimiz çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak. Asıl amacımız, gayemiz bu” ifadesini kullandı.

“SİLİVRİ'YE YAKIŞAN REKABETÇİ BİR TAKIM OLACAĞIZ”
Spora ilgisinin basketboldan geldiğini, Anadolu Efes'in altyapısında bir dönem oynadığını, futbolla bağlantısının Silivri Ortaköyspor'dan kaynaklandığını dile getiren Gülan “Ortaköy'de, kendi köyümüzde miniklere, gençlere yardımcı olabilmek için faaliyette bulunuyorum. Ortaköy'de yaptığım çalışmalar Silivrispor nezdinde de ses getirmeye başladı. Nuri Başkanımızın isteği doğrultusunda da yönetime girdim. İnşallah yeni sezonda da Silivri'ye yakışan rekabetçi bir takım olacağız” diye konuştu.

30 yaşında, evli ve bir kız çocuğu sahibi Gülan gayrimenkul sektöründe faaliyetlerini sürdürüyor.

Haber ve fotoğraflar: İskender KORDU

YORUM YAP