Güler: Babalık manevi bir sığınaktır

Güler: Babalık manevi bir sığınaktır

5.06.2024 10:58:53

Haziran Meclisinde Babalar Günü ile ilgili bir mesaj okuyan MHP Meclis Üyesi Murat Güler, “Babalık umut ve güven veren manevi bir sığınaktır” diyerek, “Hayat tecrübeleri ile bizlere her zaman yol gösterip rehberlik eden, sevgi dolu yürekleri ile aile bağlarımızı kuvvetlendiren babalarımızın değerini bir gün değil her zaman bilmek gerekmektedir” hatırlatmasını da yaptı.

MHP Silivri Belediye Meclis Üyesi Murat Güler, Haziran Meclisinde Babalar Günü ile ilgili grubu adına bir mesaj okudu. Güler'in mesajı şöyle: “Babalık; annelik gibi yüce bir duygu, umut ve güven veren manevi bir sığınaktır. Her yıl Haziran ayının 3. Pazarında Babalar Günü kutlanmakta ve babalığın önemine dikkat çekilmektedir. Çünkü baba her zaman evinin direği, aile fertlerinin hayattaki dayanağı, varlıkları ile maddi ve manevi güç veren birer kahramandır.
Yüreklerindeki sevgiyi ve merhameti ailesinden esirgemeyen babalar; ailelerinin mutluluğu için hiçbir zorluktan kaçınmayıp, yorgun bedenlerini kapının dışına bırakarak evlatlarını her daim omuzlarında taşırlar. Doğruyu ve yanlışı gösterip, hayata karşı mücadele etmeyi öğretirler. Milli ve manevi değerlerimize bağlı olmayı, büyüklere hürmet, küçüklere sevgi ve tüm canlılara merhametli olmayı aşılayan anne ve babalarımızdır. Kısacası hayat tecrübeleri ile bizlere her zaman yol gösterip rehberlik eden, sevgi dolu yürekleri ile aile bağlarımızı kuvvetlendiren babalarımızın değerini bir gün değil her zaman bilmek gerekmektedir.
Bu duygu ve düşüncelerle, aziz vatan uğrunda canlarını veren şehitlerimizin muhterem babaları başta olmak üzere, tüm babaların bu anlamlı gününü kutluyor, sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayat diliyoruz. Ebediyete irtihal eden babaları rahmetle yâd ediyoruz.”
Murat Güler, sözlerine son vermeden önce, ayrıca tüm İslam Alemi ve Silivrililerin yaklaşmakta olan Kurban Bayramını da kutladı.
Sevginar Sali

YORUM YAP