GÜREŞ AĞASI ŞENOL FİDAN'DAN DAVET: 'Tüm halkımızı güreşlere bekliyoruz'

GÜREŞ AĞASI ŞENOL FİDAN'DAN DAVET: 'Tüm halkımızı güreşlere bekliyoruz'

23.08.2024 15:01:13

19. Kavaklı Yenici Mehmet Yağlı Güreşleri'nin lansmanında konuşan yeni Güreş Ağası Şenol Fidan, misafirleri selamlayarak tüm Silivri halkını ve güreş severleri bu büyük organizasyona davet etti. Fidan, konuşmasında samimi bir şekilde acemiliğini dile getirirken, gelecek yıllarda daha da güzel etkinlikler düzenleyeceklerine olan inancını vurguladı.
Güreş Ağası Fidan, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: "Sayın Başkanım, değerli misafirlerimiz, hepiniz hoş geldiniz. Güzel kahvaltılar eşliğinde aramızda olduğunuz için tekrar teşekkür ederim. Sizleri yarın yapacağımız güreşlere hepinizi davet ediyorum, tüm sivil halkımızı davet ediyorum. Sağ olun, var olun, katıldığınız için teşekkür ederim. Biraz bu işin acemiyim ama ondan sonraki yıllarda daha da güzel olacağına eminim. Teşekkür ederim."
Fidan'ın konuşması, lansmana katılanlar tarafından sıcak bir şekilde karşılandı. Yeni Güreş Ağası, Silivri'nin güreş geleneğini sürdürme konusundaki kararlılığını gösterirken, bu yılki etkinliklerin başarılı geçmesi için tüm güreş severleri destek olmaya davet etti. 24 Ağustos'ta gerçekleştirilecek güreşler, hem yerel halkın hem de çevre ilçelerden gelen güreş severlerin katılımıyla büyük bir coşku içinde geçecek.

Sevginar SALİ

 

YORUM YAP