Güzel Sanatlar Akademisi’nde Sertifika Töreni

Güzel Sanatlar Akademisi’nde Sertifika Töreni

19.06.2024 12:03:42

Güzel Sanatlar Akademisi'nin Sertifika Töreni ve Müzik Dinletisi düzenlendi.

Silivri Belediyesi ve Nişantaşı Üniversitesi iş birliğiyle hayata geçirilen Güzel Sanatlar Akademisi'nin sertifika töreni ve müzik performans dinletisi, Selimpaşa Mahallesi'nde coşkulu bir etkinlikle gerçekleştirildi.
Etkinliğin açılış konuşmaları, Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Emine Tarin ve Nişantaşı Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yeşer Yeşim Özer Yürür tarafından yapıldı. Başkan Yardımcısı Emine Tarin, akademinin başarılarından ve sanatın öneminden bahsederken, Prof. Dr. Yeşer Yeşim Özer Yürür, akademinin sanat dünyasına kazandırdığı yeteneklerin gurur verici olduğunu ifade etti.
Törene katılan konuklar, Silivri Güzel Sanatlar Akademisi öğrencilerinin bağlama, piyano ve şan performanslarının yanı sıra, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin orkestra konserleri ile unutulmaz anlar yaşadılar. Sahne alan öğrencilerin yetenekleri, izleyicilerden büyük alkış aldı.
Etkinliğin sonunda, başarılı öğrencilere sertifikaları Belediye Başkan Yardımcısı Emine Tarin tarafından takdim edildi. Tarin, öğrencilere gelecekteki sanat yolculuklarında başarılar diledi ve onlara destek olmaya devam edeceklerini belirtti.
Renginar SALİ

YORUM YAP