“Hacı Pervane Hikayeleri” İmza Günü ve Söyleşisi gerçekleştirildi

“Hacı Pervane Hikayeleri” İmza Günü ve Söyleşisi gerçekleştirildi

28.05.2024 12:20:30

Yazar Lütfü Ertürk'ün  kaleme aldığı yeni eseri "Hacı Pervane Hikayeleri" İmza Günü ve Söyleşisi Önder Yılmaz Tiyatro Salonunda gerçekleşti.

Yazar Lütfü Ertürk'ün son eseri "Hacı Pervane Hikayeleri" için düzenlenen imza günü ve söyleşisi, Silivri Önder Yılmaz Tiyatro Salonu'nda gerçekleşti. Kitapseverler, yazarlarıyla bir araya gelerek, eser hakkında bilgi alıp imzalatma fırsatı buldular. Engin Erkuş'un müzikleri eşliğinde İbrahim Çeşmecioğlu ve Ufuk Bek de sohbet ve şarkılarıyla etkinliğe renk kattı.
Programa katılanlar arasında yer alan Belediye Başkan Yardımcısı Emine Tarin, günün anısına Lütfü Ertürk, Engin Erkuş, İbrahim Çeşmecioğlu ve Ufuk Bek'e plaket takdiminde bulundu. Başkan Yardımcısı Tarin, etkinliğin kültürel hayata katkı sağlayacağını belirterek, yazarın emeklerine teşekkür etti.
"Hacı Pervane Hikayeleri" söyleşisi, yazarın eserindeki karakterlerin ve temasın derinlemesine tartışıldığı keyifli bir etkinlik oldu. Kitapseverler, yazarın eserine ve yazım sürecine dair merak ettikleri soruları yöneltme fırsatı buldular.

Renginar Sali

YORUM YAP