Hakan Bakmaz: MHP dimdik ayakta

Hakan Bakmaz: MHP dimdik ayakta

13.09.2024 12:09:13

12 Eylül'de ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştiren MHP Silivri İlçe Başkanı Hakan Bakmaz, “Milliyetçi Hareket Partisi dimdik ayakta ve Türk milletine hizmet etmek için hazırdır. Silivri'de partimizin mevcut durumunu değerlendirerek, bir teşkilat programı hazırlayacağız. İlçe yönetim kurulu komisyonlarını ve mahalle teşkilatlarımızı yeniden yapılandırarak, Genel Başkanımızın ortaya koyduğu Türk ve Türkiye Yüzyılı Vizyonu'nu hayata geçireceğiz” mesajını verdi.

MHP'nin yeni Silivri İlçe Başkanı Hakan Bakmaz, 12 Eylül 2024 Perşembe akşamı, oluşturduğu ilçe yönetimi ile ilk toplantısını gerçekleştirdi.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Silivri İlçe Başkanı Hakan Bakmaz, ilk yönetim kurulu toplantısının ardından yazılı bir açıklamada bulundu.
Bakmaz, burada Milliyetçi Hareket Partisi'nin ve Ülkücü Hareket'in temellerinden, bugüne kadar yaşanan sürece ve gelecekteki hedeflerine değindi.
BAKMAZ: VATAN VE MİLLET SEVDASIYLA YOLA DEVAM
Basın mensuplarına hitaben gerçekleştirdiği açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Türkiye Cumhuriyeti'nin teminatı olan Milliyetçi Hareket Partimizin değerli mensupları, İstanbul'un gözbebeği Silivri'mizin kıymetli sakinleri ve basınımızın güzide temsilcileri; hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum.
Çocukluk yıllarımızda gönlümüzde filizlenen vatan ve millet sevgisi, 15 yaşımızda Ülkü Ocaklarında vücut buldu ve o günden bu yana Milliyetçi Ülkücü Hareketin bir neferi olarak görev almanın onur ve gururunu yaşadım. Liderimiz, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin izinde, İstanbul İl Başkanlığımızın himayesinde Silivri'de yaşayan vatandaşlarımıza yararlı hizmetler sunmak için çalışmalarımıza başladık.
"TÜM ÜLKÜDAŞLARIMI BİRLİK VE BERABERLİĞE DAVET EDİYORUM"
Görev sürem boyunca önceliğim, Milliyetçi Ülkücü Hareketin mensuplarının omuzlarını dik, alınlarını açık tutmak olacaktır. Bu vesileyle, bugüne kadar Silivri'de Milliyetçi Hareket Partisi'ne hizmet eden herkese teşekkür eder, gelecekte de hep birlikte nice hizmetlere imza atmayı temenni ediyorum. Bizim davamızda hor görme, küçük görme, ötekileştirme yoktur. Toplumculuk ilkemizin gereği olarak tüm ülküdaşlarımı birlik ve beraberliğe davet ediyorum.
"12 EYLÜL DARBESİNİN ACI HATIRASI"
Bugün, 12 Eylül Askeri Darbesi'nin 44. yıl dönümüdür. Milliyetçi Ülkücü Hareket, 12 Eylül Darbesi'nin gerçek çilesini çekmiş ve bunun bedelini işkencelerle, idamlarla ağır bir şekilde ödemiştir. Buna rağmen Milliyetçi Hareketin mensupları hiçbir zaman devletine sırtını dönmemiş, her zaman devletinin yanında olmuştur. Merhum Genel Başkanımız Alparslan Türkeş, o dönemi şöyle anlatıyordu: “Çoğu zaman rüyama girerler, sanki geçit töreni yapar gibi gözümün önünden geçerler. Oruç Reis ile kol kola yürür Yusuf İmamoğlu, Dursun Önkuzu, Süleyman Özmen, Erdem Arabacı, Ercüment Yahnici ve Gün Sazak gibi şehitler. Uykularım kaçar, kalkar Cenab-ı Hakk'a sığınır ve ruhları için dua ederim.”
"VAR OLACAĞIZ EYLÜLLERE RAĞMEN"
Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli ise, “Milleti sevmenin bedelini dar ağaçlarında ödeyeceklerini hiç düşünmeyen şehit ülküdaşlarımızı asla unutmayacağız” diyerek, şehitlerimizi anmaktadır. Bu vesileyle, Başbuğumuz merhum Alparslan Türkeş ve şehitlerimizi rahmetle anıyor, var olacağız eylüllere rağmen diyoruz.
“MHP DİMDİK AYAKTA”
Milliyetçi Hareket Partisi dimdik ayakta ve Türk milletine hizmet etmek için hazırdır. Silivri'de partimizin mevcut durumunu değerlendirerek, bir teşkilat programı hazırlayacağız. İlçe yönetim kurulu komisyonlarını ve mahalle teşkilatlarımızı yeniden yapılandırarak, Genel Başkanımızın ortaya koyduğu Türk ve Türkiye Yüzyılı Vizyonu'nu hayata geçireceğiz.
Yeni yönetimimizin hareketimize ve Silivri halkına hayırlı olmasını diliyor, hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

 

YORUM YAP