Halkla milli maçı izledi

Halkla milli maçı izledi

25.06.2024 11:10:26

Başkan Balcıoğlu, Silivrililerle Birlikte EURO 2024 Türkiye-Portekiz maçını izledi.

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Silivri sahiline kurulan LED ekranda vatandaşlarla birlikte A Milli Futbol Takımımızın EURO 2024 Avrupa Şampiyonası'ndaki Portekiz maçını izledi. Başkan Balcıoğlu, maç sonrası yaptığı açıklamada milli takımın genç yeteneklerine olan inancını vurguladı ve bir sonraki maç için umutlu olduğunu belirtti.
Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, EURO 2024 Avrupa Şampiyonası'nda A Milli Futbol Takımımızın Portekiz ile oynadığı maçı Silivri sahiline kurulan dev LED ekranda Silivrililerle birlikte izledi. Başkan Balcıoğlu, maçı vatandaşlarla birlikte takip ederek heyecana ortak oldu ve maçın ardından milli takıma destek mesajı verdi.
Maçın ardından vatandaşlara seslenen Başkan Balcıoğlu, “Bugün arzuladığımız sonucu elde edemedik, ancak milli takımımıza ve genç yeteneklerimize olan inancımız tam. Moral bozmak yok, hatalarımızdan ders alarak bir sonraki maçta Çekya karşısında galip geleceğimize ve son 16'ya kalacağımıza inanıyorum” dedi.
Başkan Balcıoğlu, LED ekran organizasyonlarının diğer maçlarda da devam edeceğini belirterek, Silivrilileri bu tür etkinliklere katılmaya davet etti. “Bu tür organizasyonlar, halkımızın bir araya gelerek birlikte heyecanı yaşadığı, milli ruhun pekiştiği anlar. Silivri'de bu coşkuyu vatandaşlarımızla birlikte yaşamak bizim için çok değerli. Tüm Silivrililerle bir arada olmaktan ve bu heyecana ortak olmaktan büyük mutluluk duyuyorum” diye ekledi.
Sevgnar Sali

YORUM YAP