Harezmi Eğitim Modeli’ne katkı sundular

Harezmi Eğitim Modeli’ne katkı sundular

25.06.2024 10:58:39

Beyciler Mukaddes Sönmez Ortaokulu, İstanbul Harezmi Eğitim Modeli Yıl Sonu Şenlikleri Kapanış Programına katılarak çalışmalarını tanıttı. 

Beyciler Mukaddes Sönmez Ortaokulu Müdürü Mustafa Elibol, Müdür Yardımcısı Buse Akat ve Matematik Öğretmeni Ayça Övüç, geçtiğimiz günlerde düzenlenen İstanbul Harezmi Eğitim Modeli Yıl Sonu Şenlikleri Kapanış Programı'na katıldılar. Programda, yıl boyunca Harezmi Eğitim Modeli kapsamında yapılan çalışmalar hakkında katılımcılara bilgi verildi.
Öğretmenler, hazırladıkları projeleri sergileyerek katılımcıların beğenisine sundular. İl Milli Eğitim Müdürü Murat Mücahit Yentür, İlçe Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Artar ve Şube Müdürü Ebru Menekşe de stantları ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldılar ve öğretmenleri tebrik ettiler.
Okul Müdürü Mustafa Elibol, Harezmi Eğitim Modeli projesinde emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederek, projede gösterilen çabanın ve elde edilen başarıların kendilerini gururlandırdığını belirtti. Elibol, "Bu projede emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.
Harezmi Eğitim Modeli, öğrencilerin analitik düşünme ve problem çözme becerilerini geliştirmeyi hedefleyen yenilikçi bir eğitim yaklaşımıdır.
Renginar SALİ

YORUM YAP