Harikalar Diyarı miniklerine Mezuniyet Belgelerini verdi

Harikalar Diyarı miniklerine Mezuniyet Belgelerini verdi

28.06.2024 10:44:02

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, aralarında oğlu Berk Bora'nın da yer aldığı Harikalar Diyarı Anaokulu miniklerine Mezuniyet Belgelerini takdim etti.

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, eşi Sena Balcıoğlu, CHP Belediye Meclis Üyeleri ve İlçe Yöneticileri, oda başkanları ve muhtarlarla birlikte, Silivri Harikalar Diyarı Anaokulu'nun Önder Yılmaz Sahnesi'nde geçtiğimiz gün gerçekleştirdiği 2023-2024 eğitim-öğretim yılı sonu gösterisine katıldı.
Harikalar Diyarı Anaokulu kurucusu ve CHP Belediye Meclis Üyesi Ebru Akgün Pekel, etkinliğin açılış konuşmasını yaparak katılımcıları selamladı ve yıl boyunca gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi verdi. Öğrenciler, rengarenk kostümleriyle sahne alarak yıl boyunca öğrendiklerini sergilediler.
Gösterinin sonunda, Başkan Bora Balcıoğlu, aralarında oğlu Berk Bora'nın da bulunduğu öğrencilere mezuniyet belgelerini takdim etti. Bu özel an, Başkan Balcıoğlu ve katılımcılar için unutulmaz bir anı oldu.
Başkan Balcıoğlu, etkinliğe dair sosyal medya paylaşımında şu sözlere yer verdi: “Silivri Harikalar Diyarı Anaokulu'nun kıymetli öğretmenleri ve aralarında oğlum Berk Bora'nın da bulunduğu değerli öğrencileri tarafından düzenlenen yıl sonu gösterisine, eşim Hayriye Sena Balcıoğlu ile birlikte katıldık. Silivri'mizin geleceğine yön verecek olan kıymetli çocuklarımız ile birlikte, gelişim ve başarı ile dolu bir yılı geride bırakmanın heyecanını hep birlikte yaşadık. Geleceğimizin teminatı çocuklarımız için Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün izinde özgür, mutlu ve umutlu bir dünya yaratmak bizim en büyük görevimiz.”
Etkinlik, öğrencilerin aileleri ve davetlilerin yoğun ilgisiyle karşılandı.
Renginar SALİ

YORUM YAP