Hasan Sabriye Gümüş Anadolu Lisesi’nde Proje Hazırlık Semineri

Hasan Sabriye Gümüş Anadolu Lisesi’nde Proje Hazırlık Semineri

22.10.2024 11:01:38

Doç. Dr. Faruk Bulut, Hasan Sabriye Gümüş Anadolu Lisesi öğrencilerine ulusal ve uluslararası düzeyde proje hazırlama yöntemleri ve süreçleri hakkında bilgi ve tecrübelerini aktardı.

Hasan Sabriye Gümüş Anadolu Lisesi, geçtiğimiz hafta düzenlenen anlamlı bir etkinlikle öğrencilerini akademik dünyadan önemli bir isimle buluşturdu. Doç. Dr. Faruk Bulut, lise öğrencilerine ulusal ve uluslararası düzeyde proje hazırlama yöntemleri ve süreçleri hakkında bilgi ve tecrübelerini aktardı.
Etkinlik boyunca, başarılı bir proje hazırlamanın incelikleri, proje geliştirme süreçlerindeki adımlar, kaynak kullanımı ve sunum teknikleri gibi konularda önemli bilgiler verildi. Öğrenciler, uluslararası standartlara uygun projeler geliştirmek için atılması gereken adımları öğrenme fırsatı buldu.
Okul Müdürü Muhammet Sıddık Demiroğlu, etkinliğin öğrencilerin gelişimine büyük katkı sağladığını belirterek, Doç. Dr. Faruk Bulut'a değerli katkılarından dolayı teşekkür etti. Etkinlik sonunda öğrenciler, sorularını yönelterek akademik hayata dair merak ettikleri konular hakkında fikir sahibi oldular.
Hasan Sabriye Gümüş Anadolu Lisesi yönetimi, öğrencilerine akademik beceriler kazandırmak ve onların kariyer planlamalarına destek olmak amacıyla bu tür etkinliklerin devam edeceğini belirtti.
Renginar SALİ

YORUM YAP