Hasan Sabriye Gümüş Anadolu Lisesi’nde Trafik Güvenliği Semineri düzenlendi

Hasan Sabriye Gümüş Anadolu Lisesi’nde Trafik Güvenliği Semineri düzenlendi

25.10.2024 10:28:23

Silivri İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Birimi tarafından Hasan Sabriye Gümüş Anadolu Lisesi 9. sınıf öğrencilerine yönelik “Trafik Sistemi ve Trafik Güvenliği” konulu seminer verildi.

Silivri İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Birimi, geçtiğimiz gün Hasan Sabriye Gümüş Anadolu Lisesi'nde 9. sınıf öğrencilerine yönelik “Trafik Sistemi ve Trafik Güvenliği” konulu bir seminer gerçekleştirdi. Seminerde, trafik kurallarının önemi, güvenli sürüş teknikleri ve yayaların trafikte dikkat etmesi gereken hususlar hakkında bilgi verildi.
Eğitimle, öğrencilerin erken yaşta trafik bilinci kazanmaları ve güvenli bir trafik kültürü geliştirmeleri amaçlandı. Seminer, görsel sunumlar ve interaktif bölümlerle desteklenerek öğrencilerin ilgisini çekti.
Okul yönetimi, etkinlik sonrasında yaptığı açıklamada, "İlgileri ve destekleri için Silivri İlçe Emniyet Müdürlüğü Denetleme Büro Amirliği ekiplerine teşekkür ederiz," ifadelerine yer verdi. Öğrencilere yönelik bu tür eğitimlerin yıl boyunca devam edeceği belirtildi.
Renginar SALİ

YORUM YAP