HASGAL’a önemli ziyaretler

HASGAL’a önemli ziyaretler

18.10.2024 11:18:44

Hasan Sabriye Gümüş Anadolu Lisesi, geçtiğimiz gün İlçe Emniyet Müdürü Kıvanç Taşçı ve Milli Eğitim Müdürü İbrahim Hakkı Damat'ı ağırladı. 

Hasan Sabriye Gümüş Anadolu Lisesi, geçtiğimiz gün İlçe Emniyet Müdürü Kıvanç Taşçı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Hakkı Damat'ı ağırladı. Ziyarette, İlçe Emniyet Müdürü Kıvanç Taşçı, okul yöneticileriyle bir araya gelerek okulun genel durumu ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Milli Eğitim Müdürü İbrahim Hakkı Damat ve Şube Müdürü Ümit Yılmaz, öğretmenlerle gerçekleştirdikleri toplantının ardından, okulun yürüttüğü projeler hakkında detaylı bilgi aldı. İncelemeler sırasında Akademi Sınıfı, İnsansız Sualtı Araç Projesi, Edebiyat Sokağı, Dilimizin Zenginlikleri, Anadolu Mektebi ve Radyo Hasgal gibi önemli projeler tanıtıldı.
Okul Müdürü Muhammet Sıddık Demiroğlu, ziyaretlerinden ve ilgi gösterdikleri projelerden dolayı İlçe Emniyet Müdürü Taşçı ve Milli Eğitim Müdürü Damat'a teşekkür etti. Ziyaret, eğitim-öğretim sürecine yönelik fikir alışverişiyle sona erdi.
Renginar SALİ

YORUM YAP