HASGAL Müzik Öğretmeni Volkan Yaran'a büyük onur

HASGAL Müzik Öğretmeni Volkan Yaran'a büyük onur

1.07.2024 10:50:59

Hasan-Sabriye Gümüş Anadolu Lisesi Müzik Öğretmeni Volkan Yaran, Radyo Hasgal Projesi ile "Eğitimde İyi Örnekler Ödülü"nü kazandı. 

Hasan-Sabriye Gümüş Anadolu Lisesi Müzik Öğretmeni Volkan Yaran, Radyo Hasgal Projesi ile büyük bir başarıya imza attı. Yaran, 5506 proje arasından Kültür ve Sanat kategorisinde ilk 10'a girerek "Eğitimde İyi Örnekler Ödülü"nü kazandı.
Okul Müdürü Ahmet Aksünger, öğretmenlerinin elde ettiği bu başarıdan dolayı büyük bir gurur duyduklarını belirtti. Aksünger, “Volkan Yaran'ın bu çalışmasıyla birlikte bu ödüle 4. kez layık görülmesi, onun azmi ve yaratıcı projeler üretme konusundaki kararlılığının bir göstergesidir. Okulumuz ve ilçemiz adına büyük bir gurur kaynağıdır” dedi.
Radyo Hasgal Projesi, öğrencilere müzik ve radyo yayıncılığı alanında deneyim kazandırarak, onların yaratıcı yeteneklerini geliştirmeyi amaçlıyor. Bu proje ile öğrenciler, müziği ve radyo yayıncılığını bir araya getirerek hem eğitici hem de eğlenceli bir platformda kendilerini ifade edebiliyorlar.
Renginar SALİ

YORUM YAP