HASGAL yönetiminden hayırsever Yaşar Ruhat Gümüş’e teşekkür

HASGAL yönetiminden hayırsever Yaşar Ruhat Gümüş’e teşekkür

23.09.2024 11:39:36

Hasan-Sabriye Gümüş Anadolu Lisesi Müdürü Muhammed Sıddık Demiroğlu, anne ve babası adına yaptırdığı okula sunduğu katkılarla değer katmaya devam eden hayırsever Yaşar Ruhat Gümüş'e yönetimi, öğretmen ve öğrencileri adına teşekkür etti.

Hayırsever Yaşar Ruhat Gümüş'ün katkılarıyla Hasan-Sabriye Gümüş Anadolu Lisesi'nde 2024-2025 eğitim-öğretim yılı hazırlıkları hızlandı ve okul daha da güzelleşti.
YAŞAR RUHAT GÜMÜŞ'E TEŞEKKÜR
Okul Müdürü Muhammed Sıddık Demiroğlu, Okul Yönetimi, Öğretmenler, Öğrenciler ve Okul Aile Birliği adına; duydukları memnuniyeti şöyle ifade etti; “Sayın Yaşar Ruhat Gümüş Hanımefendi,
Okulumuzun kuruluşu, gelişimi ve büyümesindeki değerli katkılarınızdan dolayı size en içten teşekkürlerimizi sunarız. Eğitime verdiğiniz destek, öğrencilerimizin daha iyi bir geleceğe adım atmalarına olanak sağlamaktadır.
Sizin gibi hayırseverlerin katkıları sayesinde, okulumuzda daha modern ve donanımlı bir eğitim ortamı oluşturabiliyor, öğrencilerimize daha geniş imkanlar sunabiliyoruz.
2024-2025 Eğitim-Öğretim yılında da devam eden desteklerinizle okulun dış cephesi boyanmış, çevre düzenlemeleri yapılmış, dış duvarlar boyanmış, fiziki tadilatlar tamamlanmış, Atatürk büstü, çatı tadilatı, kamelya ve güvenlik kulübesi onarılmış, banklar ve masalar boyanarak daha estetik bir görünüm kazanmıştır.
Eğitime olan inancınız ve desteğiniz, bizler için büyük bir motivasyon kaynağıdır.
Sizlerin desteğiyle, geleceğin bireylerini yetiştirme yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Bu yolda yanımızda olduğunuz için minnettarız.”
Renginar SALİ

 

YORUM YAP