Hayat Boyu Öğrenme Haftası Sergisine katıldılar

Hayat Boyu Öğrenme Haftası Sergisine katıldılar

3.06.2024 11:36:34

Silivri Halk Eğitimi Merkezi, Sirkeci Tren Garı'nda Hayat Boyu Öğrenme Haftası kapsamında düzenlenen sergiye katıldı. 

İstanbul'un kültürel çeşitliliğini yansıtan ve eğitim olanaklarını ön plana çıkaran bir etkinlik olan Hayat Boyu Öğrenme Haftası kapsamında düzenlenen sergi, geçtiğimiz gün Sirkeci Tren Garı'nda gerçekleşti. Sergiye, İstanbul ilindeki tüm Halk Eğitimi Merkezleri katılırken, Silivri Halk Eğitimi Merkezi de öne çıkan eserleriyle dikkat çekti.
Sergi, zengin bir içeriğe sahipti ve farklı sanat dallarından eserlere ev sahipliği yaptı. Silivri Halk Eğitimi Merkezi'nin katkılarıyla birçok alandan örnekler yer aldı. Özellikle yöresel motiflerin modern yorumlarıyla bezenmiş el işleri ve resimler, ziyaretçilerin ilgisini çekti.
Silivri Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Engin Akbal, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, "Bizler her zaman toplumun eğitim ve kültürel gelişimine katkıda bulunmayı amaçlıyoruz. Bu sergi, bu amaçlarımızı göstermek adına önemli bir fırsat oldu. Silivri'nin zengin kültürel mirasını ve yetenekli insanlarını sergileyerek, toplumun her kesimine eğitim ve sanatın önemini hatırlatmayı amaçladık." dedi.
İstanbul Valisi Davut Gül, de sergiyi ziyaret ederek kursiyerleri tebrik etti.
Renginar SALİ

YORUM YAP