“Haydi Abbas, vakit tamam…”

“Haydi Abbas, vakit tamam…”

6.02.2024 11:08:32

“Geleceğin Silivri'si Halk Toplantısından CHP'nin Belediye Başkan Adayı olarak rakibi Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'a mesaj gönderen Bora Balcıoğlu, “Silivrililerin, Cahit Sıtkı'nın şiirinde dediği gibi, kibre, üsten bakan, ‘ben yaptım oldu' diyen anlayışa;“Haydi Abbas, vakit tamam, Akşam diyordun işte oldu akşam” deme zamanı geldi!” ifadelerini kullandı.

CHP Silivri İlçe Başkanlığının ev sahipliğinde 4 Şubat 2024 Pazar günü Mega Saray'da İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik ve CHP Silivri Belediye Başkan Adayı Bora Balcıoğlu'nun katılımlarıyla Geleceğin Silivri'si Halk Toplantısı düzenlendi.
YILDIZ VE BULUT DA KATILDI
Toplantıya iştirakleri merakla beklenen CHP'nin diğer iki önemli başkan aday adayı Melih Yıldız ve Doruk Bulut'un yanı sıra, Can Ayata ve Süleyman Ergin de katılırken, Semih Ayeş, Duygu Doğay Özer, Dilek Yetkin ve Rehat Faikoğlu toplantıda bulunmayarak, CHP'nin tüm aday adaylarını tek karede buluşturma hedefini bir başka buluşmaya erteledi. Programda örgüt mensupları, meclis üyeleri ve aday adayları, geçmiş dönem ilçe başkanları, çevre ilçe başkanları da hazır bulundu.
YILDIZ'A BÜYÜK İLGİ
Toplantı salonuna katılımcıları selamlayarak giren Melih Yıldız, dakikalarca partililerle selamlaştı, yoğun ilgi ile karşılanması dikkat çekti.
KÖMÜR: GELECEĞİN SİLİVRİ'SİNİ SAĞLAMA HAYALİMİZİN İLK ADIMINI ATIYORUZ
Toplantının açılış konuşmasını CHP İlçe Başkanı İbrahim Kömür şöyle yaptı: “Saygıdeğer İl Başkanımız Özgür Çelik, kıymetli parti meclisi üyelerimiz, değerli milletvekillerimiz, güzel Silivri'mizin güzel insanları hemşerilerimiz, Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe örgütümüzün fedakâr mensupları… Hepinizi en içten duygularımla selamlıyorum.
Bu akşam bu salonda bir araya gelmemizin amacı sadece bir toplantı gerçekleştirmek değil. Burada bulunan her bir birey ile Geleceğin Silivri'sini sağlama hayalimizin ilk adımını atmak.
“HUZURLU YAŞAM KOŞULLARININ SAĞLANDIĞI BİR SİLİVRİ HAYAL EDİYORUZ”
Bizler; kadınların istediği saatte istediği yerde özgürce gezebildiği ve ilçemizin sosyal ve ekonomik alanlarında kişisel özgürlüklerini ellerine alabildikleri, gençlerimizin kültür-sanat faaliyetleri için Silivri'nin komşu ilçelerini alternatif olarak görmedikleri, emekli ve yaşlılarımız için ise huzurlu yaşam koşullarının sağlandığı bir Silivri hayal ediyoruz.
Elbette Geleceğin Silivri'si vizyonumuzun çok kısa bir özeti bu. Vizyonumuz ve kampanyamız; güzel Silivri'mizin her güzel insanının kendinden bir şeyler bulabileceği kadar kapsayıcı ve içerik olarak geniş.
“BİRLİK, BERABERLİK VE FEDAKÂRLIK İÇERİSİNDE ÖRGÜTLÜ HAREKET ETMEK BAŞARIYA ULAŞMAMIZIN ANAHTARIDIR”
Örgütümüzün yerel seçim sürecinde göstereceği özveri ve yapacağı çalışmalar, Geleceğin Silivri'si hayalimiz için son derece önemli ve kritiktir. Birlik, beraberlik ve fedakârlık içerisinde örgütlü hareket etmek başarıya ulaşmamızın anahtarıdır. Tam da bu sebeple, örgütümüzün her bir ferdinin yerel seçim sürecinde göstereceği çaba ve katılım, paha biçilemez bir değere sahiptir.
Belediye Başkan Adayımız Bora Balcıoğlu bu vizyonun öncüsüdür. Bora Balcıoğlu Başkanımız liderliğinde, Silivri için hayal ettiğimiz bu güzel ve aydınlık geleceği inşa etmek bizler için sadece bir hedef değil, aynı zamanda bu güzel ilçenin güzel insanlarına olan ve yerine getirmek zorunda olduğumuz bir sorumluluktur.
“BAŞARIYA ULAŞACAĞIMIZA İNANCIM TAMDIR”
Bu süreçte, her birimiz el ele vereceğiz, omuz omuza safları sıklaştıracağız ve kapı kapı dolaşacak, Silivri'mizin dört bir yanındaki seçmenimize ulaşacağız. Onlara Geleceğin Silivri'si neler yapmayı planladığımızı anlatacağız. Örgütümüzün her kademesindeki üyelerimizin özverisi, motivasyonu ve çalışkanlığı ile başarıya ulaşacağımıza inancım tamdır.
Bu yolculuk sadece bir seçim kampanyası değildir. Bu yolculuk sadece belediye başkanlığını kazanma kampanyası da değildir. Bu yolculuk, yaşadığımız, çocuklarımızın yaşadığı ve torunlarımızın yaşayacağı bu güzel ilçenin geleceğini cumhuriyet değerlerine bağlı kalarak, aydınlığa doğru şekillendirme fırsatıdır. Bu fırsatı başarıya çevirmek hepimizin ortak amacı olmalıdır. Belediye Başkan Adayımız Bora Balcıoğlu'nun öncülüğünde, güzel Silivri'mizi daha yaşanabilir, daha adil, daha özgür ve daha yeşil bir geleceğe taşıyacağız.
“BİRLİKTE OLDUĞUMUZ SÜRECE BAŞARAMAYACAĞIMIZ HİÇBİR ŞEY YOKTUR”
Hepinize, bu yolda bizler ile yürüyeceğiniz için teşekkür ederim. Bu salondaki hiçbir yol arkadaşım unutmasın ki; birlikte olduğumuz sürece başaramayacağımız hiçbir şey yoktur. Ben Bora Balcıoğlu'nu ilk önce Yüce Allah'a, sonrasında ise siz kıymetli Silivri halkına emanet ediyorum. Biz Silivri halkına elimizi uzattık, bu eli bırakmayacaklarından eminim. Geleceğin Silivri'si için el ele, omuz omuza vererek çalışacağız ve Bora Balcıoğlu'nu 31 Mart 2024 akşamı Silivri Belediye Başkanı yapacağız.”
BALCIOĞLU: GELECEĞİN SİLİVRİ'Sİ VİZYONUNU TANITMAK İÇİN BURADAYIZ
CHP İl Başkanı Özgür Çelik'in ardından CHP Silivri Belediye Başkan Adayı Bora Balcıoğlu şu mesajları verdi: “Geleceğimizin teminatı genç kardeşlerim, emeğiyle dünyamızı güzelleştiren annelerimiz, ablalarım, kız kardeşlerim ve kıymetli kadınlarımız; yaş almış büyüklerimiz, sevgili hemşerilerim, kıymetli partililerimiz ve basınımızın güzide temsilcileri, Silivri'mizin geleceğini şekillendirecek bu önemli günde hepinizi burada görmekten büyük bir mutluluk duyuyorum.
Hepiniz hoş geldiniz! Geleceğin Silivri'si mücadelemize omuz vermek için bu salonu dolduran 81 ilden hemşerimiz, hoş geldiniz! Hepinizi en içten duygularımla selamlıyorum.
Sizlerle bir arada olmak, sizlerin desteğinin ve gücünün yanımda olduğunu görmek, inanın benim için çok kıymetli. Davetime icabet edip beni onurlandırdığınız için, hiç eksilmeyen desteğinizi bir kez daha gösterdiğiniz için sizlere çok teşekkür ediyorum. Burada, sadece bir seçim kampanyası başlatmak için toplanmadık. Biz, Silivri'nin yarınlarını, daha aydınlık, daha adil ve daha yaşanabilir bir geleceği birlikte kurmak için bir aradayız.
“Geleceğin Silivri'si” vizyonumuzu tanıtmak için buradayız; bu vizyon, Silivri'nin her bir köşesinde yaşayan insanlarımızın umutlarını, hayallerini ve ihtiyaçlarını merkezine alıyor.
Hep birlikte, çocuklarımızın, kadınlarımızın, gençlerimizin, emeklilerimizin ve tüm Silivrili vatandaşlarımızın özgürce yaşayabileceği, kendilerini güvende ve değerli hissedebilecekleri bir Silivri yaratma hedefindeyiz.
“GERÇEK DEĞİŞİM, SADECE YÖNETİCİLERİN DEĞİL, HER BİR VATANDAŞIN KATILIMIYLA MÜMKÜN”
Bu toplantı, tüm Silivri halkının sesine kulak vermek, sizlerin öneri ve beklentilerini doğrudan duymak için bir fırsattır. Çünkü inanıyoruz ki, gerçek değişim, sadece yöneticilerin değil, her bir vatandaşın katılımıyla mümkündür. İşte tam da bu nedenle, “Geleceğin Silivri'si” için tüm hemşerilerimizin katılımıyla çalışacağız. Bizim gücümüz, birliğimizden ve çeşitliliğimizden kaynaklanıyor.
Kampanyamızın temeline koyduğumuz Geleceğin Silivri'si, sadece bir kampanya söylemi değil, tüm Silivrililerin hayalini kurduğu doğasıyla, tarımıyla, deniziyle sürdürülebilir, yeşil, adil ve herkesi kucaklayan kapsayıcı; herkesin yaşamak için can attığı bir Silivri!
“SİLİVRİ'NİN “DERTLERİNE ÇARE BULABİLMEK İÇİN” DİNLEYEN BİR BELEDİYE BAŞKANI İLE BULUŞMA VAKTİ GELDİ!”
Silivri'nin, artık kibirden uzak, haddini bilen ve yalnızca vatandaşın önünde eğilen; vatandaşları azarlamak için değil, “dertlerine çare bulabilmek için” dinleyen bir belediye başkanı ile buluşma vakti geldi!Ve Silivri'nin “günü kurtaran değil, geleceği tasarlayan bakış açısına sahip” bir belediye yönetimi ile buluşmasının zamanı geldi. Silivri'nin artık kaybedecek tek bir günü yok! Silivrililerin, Cahit Sıtkı'nın şiirinde dediği gibi kibre, üsten bakan yönetim anlayışına, ‘ben yaptım oldu' diyen anlayışa;
“Haydi Abbas, vakit tamam,
Akşam diyordun işte oldu akşam.”
Deme zamanı geldi!
Kıymetli hemşerilerim, işte tam bu noktada size söz veriyorum! Şimdi zaman, Geleceğin Silivri'sini kurma zamanı! Silivri'mizin sadece bu günü için değil, yarınları yani geleceği için çalışma zamanı.
“GENÇLERİMİZİ, KADINLARIMIZI, DEZAVANTAJLI GRUPLARI TEMEL ALACAĞIZ”
Geleceğin Silivri'sinde çocuklarımızı, gençlerimizi, kadınlarımızı, dezavantajlı grupları temel alacağız. Çünkü biliyorum ki, bir şehirde çocuklar mutluysa, gençler o şehri terk etmek için plan yapmıyorsa, dezavantajlı grupların, ihtiyaç sahiplerinin, engelli hemşerilerimiz ve ailelerinin boynu bükük değilse, kadınlarımız huzurluysa o şehirde gelecek, o şehirde umut vardır. Bu ülkenin en fazla huzura ve umuda ihtiyacı var, Silivri'nin de öyle.
Silivri'mizin adil bir şehir olmaya ihtiyacı var, adaletle yönetilen, herkese eşit davranan, herkesin ‘bu benim belediyemdir, bu benim şehrimdir' diyebileceği Silivri'ye ihtiyacı var.
Esnafın, STK'ların, sanayicilerin, iş insanlarının belediye koridorlarında gezmediği kurumsal bir yapıya kavuşmuş, insanların dertlerinin çözümü için bürokrat kapılarını aşındırmadığı bir belediyecilik anlayışına ihtiyacımız var.
Bir şehir, ben yaptım oldu demeden, kibirden uzak, adaletle, herkesi kucaklayarak yönetilirse o şehirde umut vardır.
“HERKESİN OYUNA TALİBİM”
Silivri'miz bir siyasi partinin emriyle değil, tüm Silivrililerin istek ve talepleriyle yönetilmeli. İki siyasi parti ittifak yapmış olabilir. Ben CHP adayıyım, bir başkası bir başka partinin adayı, ötekisi başka bir partinin adayı… Ama ben bütün herkesin oyuna talibim. Silivri İttifakını kurmak, Silivri'ye hizmet etmek için bu göreve talibim.
Kısacası 81 ilden gelerek Silivri'mizi yurt edinmiş kendini Silivrili hisseden tüm hemşerilerimin oyuna, geçmişte başka siyasi partilere oy vermiş, herkesin oyuna talibim.
Bunu şunun için söylüyorum; ben ve ekibim huzura ve umuda, geleceğin Silivri'sine talibiz.
İstanbul'da Ekrem İmamoğlu Başkanımızı yeniden Başkan yapmak için, meclis çoğunluğunu kazanmak için Belediye Başkanlığına adayım ve kazanıyoruz, kazanıyoruz.
Silivrililerin Bora kardeşi, büyüklerimizin Bora evladı, gençlerin Bora abisi olarak seçildikten sonra Silivri'ye hizmet ederken beni tanıdığınızda nasılsam öyle olacağım, haddimi bilerek 15 yıldır bu şehre hizmet ederken nasılsam öyle olmaya devam edeceğim ve herkese aynı gözle bakacağım.
“SİLİVRİ'NİN GELMİŞ GEÇMİŞ EN BAŞARILI, EN DEMOKRAT VE EN ÇALIŞKAN BAŞKANI OLACAĞIM”
Silivri'nin tüm sorunlarına ve çözümlerine hakimiz. Silivri'nin gelmiş geçmiş en başarılı, en demokrat ve en çalışkan belediye başkanı olacağım. Beni gördüğünüzde, çocuklarınıza ‘Bora ağabeyiniz gibi çalışkan olun.' diyeceksiniz. Size söz veriyorum, çok çalışacağım, hiç yorulmayacağım. Siyasetçinin gecesi gündüzü yok, 24 saat emrinizde olacağım göreceksiniz.
1 Nisan sabahı Silivri Belediyesi bu şehirde yaşayan herkesin belediyesi olacak! Kibre bürünmüş ‘ben yaptım oldu' diyen yönetim anlayışını söküp atacağız.
“KREŞ SAYISINI ARTTIRACAĞIZ”
Konuşmamın başında çocuklarımızdan bahsetmiştim. Şimdi, tüm annelere, babalara ve ailelere sesleniyorum. Çocuklarımızın daha yeşil, daha temiz, daha güvenli bir Silivri'de büyümeleri, gelişimlerini en sağlıklı şekilde sürdürebilmeleri için hayata geçireceğimiz projelerimizden bahsetmek istiyorum. Silivri'mizde kreş sayısını arttıracağız! Hayal edin; çocuklarınızı, sevgiyle kucaklandıkları, eğitimle ve oyunla iç içe, onların duygusal ve fiziksel gelişimlerini destekleyen kreşlerimize ve gündüz bakımevlerimize ihtiyacımız var. Silivri'de bunları gerçekleştireceğiz.
“KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALIŞLMALARIMIZI BAŞLATACAĞIZ”
Sokakta, pazarda, çarşıda gezerken istek oluyor. En önemli iki tanesi de kentsel dönüşüm çalışmaları ve otopark sorunu. Deprem bizim gerçeğimiz. Büyükşehir Belediyemizle birlikte çalışarak kentsel dönüşüm çalışmalarımızı başlatmak ve hızlandırmak için elimizden ne geliyorsa yapacağız.
“ŞEHRİN MÜMKÜN OLAN BÖLGELERİNİ YAYALAŞTIRMAK HAYALİM”
Otopark sorunumuzla ilgili projelerimiz ve ana çalışmalarımız hazır. Benim bunun dışında bir hayalim de var; şehrin mümkün olan bölgelerini yayalaştırmak. Esnafımızı da zor durumda bırakmadan bu sorunları da çözeceğiz.
“GENÇLERİMİZE KÜLTÜR, SANAT, SPOR VE EĞİTİMDE FIRSATLAR”
Genç kardeşlerimize söz veriyorum, kültür, sanat, spor, eğitim alanlarında fırsatlar yaratarak, geleceğe umutla bakmanızı sağlayacağım.
Kültüre, sanata, spora, tiyatroya, sinemaya ve en önemlisi kaliteli, nitelikli eğitime ulaşmak için komşu ilçelere gitmek zorunda kalmayacak göreceksiniz. Projelerimiz hazır.
“SİLİVRİ EĞİTİM MERKEZİ, SİLİVRİ GÖSTERİ VE SANAT MERKEZİ KAZANDIRACAĞIZ”
Silivri'ye “Silivri Eğitim Merkezi” ve “Silivri Gösteri ve Sanat Merkezi” kazandıracağız. Bu merkezler, siz gençlerimizin kültür, sanat, spor ve eğitim ihtiyaçlarını en üst seviyede karşılayacak.
Silivri Eğitim Merkezi ile kaliteli ve nitelikli eğitime ulaşımınız daha da kolaylaşacak. Bu merkezde dil kursundan yapay zeka eğitimine, kodlama eğitimlerinden girişimcilik atölyelerine kadar bir çok alanda ücretsiz eğitim alacaksınız.
Silivri Gösteri ve Sanat Merkezi ise tiyatro, sinema, müzik ve daha pek çok sanat dalında yaratıcılığınızı sergilemenize, kendinizi geliştirmenize olanak tanıyacak.
“SİLİVRİ ARTIK KENDİ ÜNİVERSİTESİNE KAVUŞMASININ ZAMANI GELDİ”
Silivri'mizde bulunan üç üniversite alanı göz önüne alındığında, Silivri'nin artık kendi devlet üniversitesine kavuşmasının zamanı geldiğini düşünüyorum. Bu fikir, sadece bir hayal değil, gerçekleşmesi için çalışmalar yapacağımız bir hedef.
Bir devlet üniversitesi, Silivri'yi sadece bir yaşam alanı olmaktan çıkarıp, aynı zamanda bir bilim, eğitim ve kültür şehri haline getirecek.Gençler, artık yükseköğrenim hayallerinizi gerçekleştirmek için uzak şehirlere gitmek zorunda kalmayacaksınız. Üniversitemiz, sizlere modern eğitim fırsatları sunarken, aynı zamanda şehrimizin sosyal ve kültürel yaşamına da katkı sağlayacak. Geleceğin Silivri'si, gençlerin Silivri'si olacak. Genç bir ekibim var. Kadın kontenjanı deniyor, kadınlar bizim baş tacımız onlar olacak, gençlerimiz olacak ve Silivri'yi sarmalayarak başarıya doğru ulaştıracaklar.
“GENÇLER SÖZ SAHİBİ OLACAK”
Bu kenti gençlerimizin terk etmeyeceği, başka gençlerin de gelip yaşamak isteyeceği bir kent haline getireceğiz! Ve en önemlisi, gençler bu kentin yönetiminde söz sahibi olacak. Gençlik meclisiyle, katılımcı bütçeyle, proje önerileriyle bu kenti gençler yönetecek.Türkiye Cumhuriyet'imizin kurucusu Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün “Bütün ümidim gençliktedir” sözünü yüreğimizde hissederek, Silivri'yi gençlerin enerjisiyle, yaratıcılığıyla ve hayalleriyle dolu bir kent haline getireceğiz. Çünkü biz biliyoruz ki, gençler yaparsa en iyisini yapar. Sizlerle birlikte, Silivri'mizi geleceğe taşıyacak, gençlerin ve tüm halkımızın gurur duyacağı bir şehir inşa edeceğiz. Silivri, siz gençlerimizle birlikte parlayacak!
Atatürk demişken, ulu önderimiz ve silah arkadaşlarını sizlerin huzurunda bir kez daha saygı ve rahmetle anmak istiyorum. Çünkü bilenler bilir, Bora Balcıoğlu olarak 13 yaşında çarşıda çıraklık yaparak hayatımı kazanmaya başladım. Şimdi ise sizlerin karşısında 15 yıl bu kente hizmet etmiş bir kamu yöneticisi olarak, belediye başkanı adayı olarak bulunuyorsam, bunu büyük Atatürk'e ve Cumhuriyet devrimlerine borçluyum. Düşünün ki, çıraklık yapan bir çocuk bugün belediye başkanı adayı olarak bu kenti yönetmeye talip. İşte Cumhuriyet tam olarak bu… İşte bu yüzden, sonsuza dek Cumhuriyet, ilelebet Cumhuriyet!
“SİLİVRİ'MİZE YAKIŞIR BİR FESTİVAL ALANI İNŞA EDECEĞİZ”
Silivri'mize yakışır bir festival alanı inşa edeceğiz! Bu, sadece bir proje değil, aynı zamanda şehrimizin kültürel ve sosyal yaşamına yeni bir soluk, yeni bir heyecan katacak bir vizyondur.Silivri, artık sadece güzellikleriyle değil, aynı zamanda renkli festivalleriyle de anılacak bir şehir olacak.
YENİ KAPALI PAZAR ALANLARI
Silivri'mize yeni kapalı pazar alanları kazandıracağız. Pazar alanlarımız, otoparkları ile alışverişe gelen herkesin rahatça aracını park edebileceği, mescitleri ile günün her saati ibadet ihtiyacını karşılayabileceği, temiz ve hijyenik lavaboları ile de maksimum konforu sağlayacak şekilde planlandı.
“MOBİL HİZMET ARAÇLARINI HAYATA GEÇİRECEĞİZ”
Silivri'mizde yenilikçi bir adım atacak, belediye hizmetlerini vatandaşlarımızın ayağına taşıyacak mobil hizmet araçlarını hayata geçireceğiz!Artık, özellikle yaşlı ve hareket kabiliyeti kısıtlı vatandaşlarımızın ayağına kadar gidecek bu hizmetle, belediyeye gelme zahmetinden kurtaracak, belediye hizmetlerini herkes için erişilebilir kılacağız.Bu araçlar, evrak işlemlerinden danışmanlık hizmetlerine, küçük ölçekli belediye işlemlerinden bilgilendirme faaliyetlerine kadar geniş bir yelpazede hizmet sunacak.Mobil hizmet araçlarımız, şehrimizin en uzak noktalarına bile ulaşarak, tüm Silivrililerin belediye hizmetlerinden eşit ve adil bir şekilde yararlanmasını sağlayacak.
“İHALELER KONUSUNDA YENİLİKÇİ BİR ADIM ATACAĞIZ”
Özellikle vurgulamak isterim ki, belediyemizin hizmet alımı ihaleleri konusunda da yenilikçi bir adım atacağız. Mansur Yavaş Başkanımızın Ankara'da başlattığı uygulamayı örnek alarak, tüm hizmet alımı ihale süreçlerimizi sabit bir odada canlı yayınlayarak, şeffaflığı en üst düzeye taşıyacağımız bir projeyi hayata geçireceğiz.
Silivri'mize ve siz değerli hemşehrilerime olan bağlılığım, hayatımı adadığım bu güzel şehre en üst düzeyde hizmet etme azmimdir. Projelerimiz ve vizyonumuz, Silivri'mizi daha yaşanabilir, daha yeşil, daha kültürel ve daha modern bir şehir yapma yolunda.
Silivri'mizin 7000 yıllık köklü tarihine, eşsiz doğasına, bereketli tarımına ve maviliklerle çevrili sahil şeridine sahip çıkarak, tüm bu değerleri koruyup geliştirme yolunda birçok projeye sahibiz.
Ancak, Silivri'mize adanmış bu heyecan verici projelerin tamamını, henüz zamanı gelmediği için paylaşamıyoruz. Yakında düzenleyeceğimiz büyük lansman toplantımızda, Geleceğin Silivri'sini şekillendirecek tüm projelerimizi detaylarıyla sizlerle paylaşacağız. Bora Balcıoğlu olarak benim ve ekibimin en büyük sorumluluğu, sizlerin hayallerini gerçekleştirmek. Ancak bunu tek başıma yapamam; bu yüzden sizlerin desteğine ve enerjinize ihtiyacım var. “Geleceğin Silivri'sini birlikte inşa edeceğiz. Hep birlikte, omuz omuza vererek, Silivri'mizi daha iyi bir geleceğe taşıyacağız.
Bu toplantı, bizim için sadece bir başlangıç. Sizlerle birlikte, adım adım, Silivri'mizi herkes için yaşanabilir, huzurlu ve yaşanabilir bir kent haline getireceğiz.
“BELEDİYE PERSONELİ RAHAT OLSUN”
Esnafımızın, çiftçinin, üreticinin, alın teriyle kazanana yakınım, arsıza, hırsıza asla yakın olmayacağım. Onlar bizden korkacak. Belediyede çalışan personelimiz rahat olsun, hepsi benim yol arkadaşım. Ekmeğinin peşinde koşan, siyaset yapmayan, hepsi benim yol arkadaşım. Silivri'ye beraber hizmet edeceğiz. Hakkınızı sonuna kadar alacaksınız.
Hepinize, bu umut dolu yolculukta yanımızda olduğunuz ve “Geleceğin Silivri'sine” olan inancınızı gösterdiğiniz için yürektenteşekkür ederim. Yüreklerimizdeki bu ortak inanç, hayallerimizi birlikte gerçekleştireceğimizin en büyük kanıtıdır. Yolumuz uzun, hedeflerimiz büyük, ama inancımız daha da büyük.
“RABBİM BENİ ATATÜRK'E VE SİZLERE MAHÇUP ETMESİN”
Çünkü̈ biz, Atatürk'ün çizdiği aydınlık yolda, bilimin ve akılın rehberliğinde ilerleyen bir toplumuz. “Geleceğin Silivri'si” için attığımız her adımda, bu büyük liderin mirasına sahip çıkıyor, onun aydınlattığı yolda ilerliyoruz. Bu büyük yolculukta bana ve ekibime olan inancınız için teşekkür ederim. Unutmayın, birlikte her zorluğun üstesinden gelebilir, her hayali gerçekleştirebiliriz. Çünkü̈ biz, güçlü̈ bir aileyiz; biz birlikte Silivri'yiz. Rabbim beni başta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e ve sizlere mahçup etmesin. Yolumuz açık olsun.”

 

Sevginar SALİ

YORUM YAP