Hayırsever İş İnsanı Nurullah Baldöktü bugün ebediyete uğurlanıyor

Hayırsever İş İnsanı Nurullah Baldöktü bugün ebediyete uğurlanıyor

26.09.2024 10:05:40

Silivri'de birçok hayır işine imza atan ve iş dünyasında saygın bir yere sahip olan iş insanı Nurullah Baldöktü, 24 Eylül 2024 tarihinde hayatını kaybetti. Baldöktü'nün vefatı, hem iş dünyasında hem de hayırseverlik projelerine katkıda bulunduğu kesimlerde derin üzüntüyle karşılandı.

Nurullah Baldöktü, Silivri'de çok sayıda hayır işine öncülük etti ve ardında pek çok önemli eser bıraktı. Eğitime ve sağlığa yaptığı katkılarla tanınan Baldöktü, ilçedeki ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatan bir hayırsever olarak biliniyordu. İnşa ettirdiği yapılar ve destek verdiği sosyal projeler, Silivri'de onun ismini yaşatmaya devam edecek.
CENAZE TÖRENİ 26 EYLÜL BUGÜN
Merhumun cenaze namazı 26 Eylül 2024 Perşembe günü öğle namazına müteakip Şakirin Camii'nde kılınacak. Baldöktü, Çengelköy Mezarlığı'na defnedilecek. Ailesi ve sevenleri, bu zor günde onu son yolculuğuna uğurlamak için bir araya gelecek.
HAYIRSEVERLİK ANILARIYLA ANILACAK
Nurullah Baldöktü, iş dünyasındaki başarısının yanı sıra hayırseverliği ile de toplumda iz bırakan bir isim olarak hatırlanacak. Geride bıraktığı eserler ve yaptığı yardımlar, onun adını uzun yıllar yaşatacak. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabır diliyoruz.
Sevginar Sali

YORUM YAP