Hayırsever İş İnsanı Nurullah Baldöktü son yolculuğuna uğurlandı

Hayırsever İş İnsanı Nurullah Baldöktü son yolculuğuna uğurlandı

30.09.2024 11:35:01

Eğitim, sağlık ve güvenlik alanlarında sayısız hayır eseriyle adından söz ettiren hayırsever iş insanı Nurullah Baldöktü (87), 26 Eylül 2024 tarihinde Üsküdar Şakirin Camii'nde düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı. Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Baldöktü'nün naaşı, Çengelköy Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Cenaze törenine, merhumun eşi Şerife Baldöktü, çocukları ve torunları başta olmak üzere birçok seveni katıldı. Taziyeleri kabul eden aile, taziye süresince yakınlarının ve dostlarının destekleriyle teselli buldu. Törene katılanlar arasında Silivri'nin önceki dönem Kaymakamlarından Mesut Demirkol, önceki dönem Belediye Başkanlarından Hüseyin Turan, önceki dönem AK Parti İlçe Başkanlarından Metin Karakaş, CHP Belediye Meclis Üyeleri Mahmut Yıldızaydın ve Fatih Çepni gibi isimler de yer aldı.
Baldöktü, özellikle memleketi Kayseri kadar Silivri'ye de büyük önem vermesiyle tanınıyordu. Eğitimden sağlığa, güvenlikten sosyal yardımlaşmaya kadar pek çok alanda gerçekleştirdiği katkılar, onu hayırseverliğiyle toplumun gönlünde taht kuran bir isim haline getirdi. Yaptığı bağışlar ve destekler, sadece yerel değil, geniş çapta pek çok insana fayda sağladı.
Nurullah Baldöktü'nün aramızdan ayrılması, başta ailesi olmak üzere tüm sevenleri için büyük bir kayıp olurken, hayırsever kişiliğiyle bıraktığı izler ve eserleri gelecek nesillere ilham vermeye devam edecek.
Sevginar Sali

YORUM YAP