Hazal Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği ile SİAD iş birliği

Hazal Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği ile SİAD iş birliği

28.06.2024 10:52:59

Özel Hazal Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği ile Silivri SİAD arasında geçtiğimiz gün bir iş birliği protokolü imzalandı.

Özel Hazal Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği ile Silivri Sanayici ve İş Adamları Derneği (SİAD) arasında geçtiğimiz gün önemli bir iş birliği protokolü imzalandı. İmzalanan bu protokol ile dernek üyeleri, ağız ve diş sağlığı hizmetlerinden özel avantajlarla yararlanabilecekler.
Protokol kapsamında dernek üyelerine sunulan avantajlar şöyle;
*Ücretsiz Muayene ve Röntgen: Dernek üyeleri, poliklinikte yapacakları tüm muayene ve röntgen hizmetlerinden ücretsiz olarak faydalanabilecekler.
*%20 İndirim: Tüm ağız ve diş sağlığı hizmetlerinde, cerrahi müdahalelerde, pedodonti (çocuk diş hekimliği), estetik diş hekimliği tedavilerinde, periodontoloji (diş eti tedavisi), protez, endodonti (kanal tedavisi) ve tüm implant tedavilerinde %20 indirim uygulanacak.
Özel Hazal Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği yetkilileri, Silivri SİAD ile yapılan bu iş birliği ile dernek üyelerine kaliteli sağlık hizmetlerini daha erişilebilir hale getirmeyi hedeflediklerini belirtti. Silivri SİAD Başkanı Hakan Kocabaş ise bu iş birliğinin dernek üyeleri için büyük bir fırsat olduğunu vurgulayarak, poliklinik yönetimine teşekkürlerini iletti.
Renginar SALİ

YORUM YAP