HEM Müdürü Akbal’dan İSMEK ve Özel Eğitim Kurslarına ziyaret

HEM Müdürü Akbal’dan İSMEK ve Özel Eğitim Kurslarına ziyaret

11.10.2024 10:55:18

Silivri Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Engin Akbal, kursları ziyaret ederek kursiyer ve usta öğreticilerle bir araya geldi.

Silivri Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Engin Akbal, açılan İSMEK kurslarını ziyaret ederek kursiyerlerle bir araya geldi. Ziyaret sırasında usta öğreticiler ve kursiyerlerle sohbet eden Akbal, kursların işleyişi ve katılımcıların deneyimleri hakkında bilgi aldı. Akbal, İSMEK yetkililerine kursların düzenlenmesindeki katkıları için teşekkür etti.
Ziyaretlerine devam eden Müdür Akbal, Lions Leo Dernekleri Esen İbak Özel Eğitim Uygulama Okulu'nda açılan, “Orta ve Ağır Otistik Öğrenciler” için düzenlenen özel kursu da ziyaret etti. Burada, özel eğitim alanındaki çalışmaları ve öğrencilere sağlanan katkılardan dolayı kurs öğretmenine emekleri için teşekkür eden Akbal, özel gereksinimli bireylerin eğitimi konusundaki hassasiyetlerini vurguladı.
Akbal, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün “Eğitimde feda edilecek tek bir fert yoktur.” sözünü hatırlatarak, her bireyin eğitim hakkına sahip olduğunu ve hiçbir öğrencinin eğitimde geri bırakılmaması gerektiğini ifade etti.
Ziyaret, Halk Eğitimi Merkezi'nin kursiyerlere ve eğitimcilere yönelik desteklerinin süreceği mesajıyla son buldu.
Renginar SALİ

YORUM YAP