HEM yetkilileri alan çalışmalarını sürdürdü

HEM yetkilileri alan çalışmalarını sürdürdü

12.09.2024 10:32:35

Silivri Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Engin Akbal, Silivri halkının eğitim imkanlarına daha kolay erişebilmesi ve yerel ihtiyaçların belirlenmesi adına alan çalışmalarını yeni mahallelerde sürdürdü.

Silivri Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Engin Akbal ve öğretmenler, eğitim hizmetlerinin mahallelerde yaygınlaştırılması ve ihtiyaçların belirlenmesi amacıyla yürüttükleri alan çalışmalarını Küçük Kılıçlı ve Büyük Sinekli Mahallesi, Alipaşa Fethi Erkoç İlk/Ortaokulu ve Kiptaş 1 Konutları'ndan sonra geçtiğimiz gün de Gazitepe İlk/Ortaokulu, Ortaköy Mahallesi Muhtarlığı, Kavaklı Mahallesi Muhtarlığı, Kavaklı Ortaokulu, Ortaköy Sezin Öntaş İlkokulu ve Ortaokulu ziyaretleriyle sürdürdü.
Yapılan ziyaretlerde, hayat boyu öğrenmenin önemi vurgulandı ve vatandaşlara bu konuda detaylı bilgilendirmeler yapıldı, bölgedeki kurs merkezi ihtiyaçları masaya yatırıldı.
Özellikle mesleki eğitim ve çeşitli kişisel gelişim kurslarına yönelik taleplerin arttığı ifade edilirken, bu kursların yerel halkın istihdam olanaklarını artıracağına dikkat çekildi.
Renginar SALİ

YORUM YAP