Hürhaber yazdı, çukurlar kapatıldı

Hürhaber yazdı, çukurlar kapatıldı

02.03.2013 11:41:34

Silivri Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü 23 Şubat Cumartesi günü gazetemizde yayınladığımız "Halim Uluşahin sakinlerinin çukur çilesi!” başlıklı haberimize kayıtsız kalmadı. Şikayete konu olan alanda çalışmalara başlayan belediye ekipleri vatandaşın sesine kulak tıkamadığını göstererek iş hızıyla tam not aldı.

ÖKTEM: HÜRHABER’E TEŞEKKÜR EDERİZ
Silivri Belediyesi Yol İşleri Şefi İbrahim Öktem’in gözetiminde çukurlarla dolu olan yola asfalt çalışması yapıldı. Öktem yaptığı açıklamada şunları kaydetti: "Vatandaşımızın sorunlarını çözmek bizim görevimiz. Her yere çok hızlı yetişemiyor olabiliriz ama Hürhaber gazetesi sayesinde aciliyet ve şikayet olan bölgede çalışmalara başladık. Havanın yağışsız ve güneşli olması da büyük şans oldu. Yağmurlu günlerde maalesef asfalt çalışması yapamıyoruz.

"İSKİ’NİN AÇTIĞI ÇUKURLAR”
İlçemizde İSKİ’nin devam eden çalışmaları var ve yerleri kazıp bu hale getiriyorlar. Vatandaş her şeyi belediyeden biliyor, aslında bu yolda İSKİ çalışması yapılmış olduğu için her yer çukur içinde. Biz yine tabi ki görevimizi yapıp sorunları vatandaşımız için gidermeye çalışıyoruz.”
Esra TATAR

YORUM YAP