İBB Abdülezel Paşa Ortaokulu, mezun öğrencilerini uğurladı

İBB Abdülezel Paşa Ortaokulu, mezun öğrencilerini uğurladı

27.06.2024 10:47:05

İBB Abdülezel Paşa Ortaokulu, 2023-2024 eğitim-öğretim yılı Mezuniyet Törenini düzenleyerek öğrencilerine coşku, heyecan ve mutluluk dolu anlar yaşattı.

İBB Abdülezel Paşa Ortaokulu, 2023-2024 eğitim-öğretim yılı mezunlarını düzenlenen törenle uğurladı. Okul bahçesinde gerçekleştirilen törende, Okul Müdürü Ahmet Öngel, başarılı öğrencilerini tebrik ederek, mezunlarına eğitim hayatlarında başarılar diledi.
Öngel, konuşmasında öğrencilere hitaben, “Bugün burada sizleri uğurlarken, gelecekteki başarılarınızın temellerini attığınızı bilmek bizler için gurur verici. Her birinizi tebrik ediyor ve hayat boyu başarılar diliyorum,” dedi.
Müdür Öngel, ayrıca öğrencilere emek veren öğretmenlere ve desteklerini esirgemeyen velilere de teşekkür etti. “Başarılarımızda en büyük pay sahiplerinden olan öğretmenlerimize ve sürekli yanımızda olan velilerimize şükranlarımı sunuyorum. Hep birlikte büyük bir aileyiz,” diye ekledi.
Tören, öğrencilerin mezuniyet belgelerini almalarının ardından, kepleri havaya atmalarıyla sona erdi. Öğrenciler ve aileleri, mezuniyetin sevincini ve gururunu hep birlikte paylaştı.
Renginar SALİ

YORUM YAP