İBB ile Silivri Belediyesinden toplantı

İBB ile Silivri Belediyesinden toplantı

25.07.2024 10:36:03

Bora Balcıoğlu Başkanlığında, Silivri Belediyesi ile İBB yetkilileri proje toplantısında bir araya geldi.

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin üst düzey yetkilileriyle bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıya, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Recep Korkut, Park ve Bahçeler Daire Başkanı Tuğba Hancı, Kentsel Tasarım Müdürü Bayram Taşkın, Üst Yapı Projeler Müdürü Serşan Yüzer, Yol Bakım Müdürü Taşkın Torlak ve Müdür Yardımcıları Gökhan Gül ile Yaren Göğebakan katıldı. Silivri Belediyesi Başkan Yardımcılarının da katılımıyla gerçekleşen toplantıda, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Silivri'deki projeleri üzerine detaylı bilgi alışverişi yapıldı ve ortak çalışma alanları belirlendi.
BALCIOĞLU: SİLİVRİ, DAHA MODERN VE YAŞANABİLİR BİR İLÇE OLACAK
Başkan Bora Balcıoğlu, toplantının ardından yaptığı açıklamada, “Silivri'mizin gelişimi ve vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmak adına önemli adımlar attık. Devam eden ve planlanan projeler hakkında detaylı görüşmeler gerçekleştirdik. Bu projelerin hayata geçirilmesiyle Silivri, daha modern ve yaşanabilir bir ilçe olacak” dedi.
PROJELER VE İŞ BİRLİĞİ ALANLARI ELE ALINDI
Toplantıda, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Silivri'de yürüttüğü ve planladığı projeler hakkında kapsamlı bilgi paylaşıldı. Ayrıca, iki belediye arasında iş birliği yapılabilecek alanlar belirlendi. Başkan Balcıoğlu, toplantının Silivri'nin geleceği için büyük bir öneme sahip olduğunu ve vatandaşların yaşam standartlarını yükseltmek adına çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini vurguladı.
Silivri Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi yetkililerinin ortak çabalarıyla, ilçenin daha da gelişmesi ve modernleşmesi için atılacak adımların büyük bir titizlikle planlandığı belirtildi.
Sevginar SALİ

  1. Sebahattin Osmanoğlu Sebahattin Osmanoğlu

    Sn. BAŞKANIM, size birileri Gümüşyaka da Merkez mahallesi olarak bir semt olduğunu söylese? Şu sokakların çukur, toz-toplak halinden haberdar olsanız? Seçimler bitti, yazı yarıladık. Çanakkale caddesine 10 m2 bir yama yaptınız. Burada oturanların temiz bir yola ihtiyacı yok mu diyorsunuz.LÜTFEN, bir gelin görün mahallenin yollarını.

  2. Galip gumus Galip gumus

    Eski sanayi ust geciti eskisinin yerine yenisi yapilmiyor uc mahlenin uc okulun yolco duragi olan gecit bu geciti yogun olarak insanlar kulaniyordu burasi şimdi can pazari yolu karsinina gecmek icin canlarini ortaya koyarak sirk canbazligi yapiyor seçimler geceli 5 ay olmus hic bir yetkili demiyor yapilacak yapilmiyacak yaz geciyor yoğun tirafiketen geciyoruz okular acilacak çocuklar gececek ARTIK DUYUN VE GORUN Silivriyi yoneten ve kamu

  3. Galip gumus Galip gumus

    Eski sanayi ust geçiti için bir gelisme yok üç mahlenin birleştigi nokta okular açilacak uç okulun öğrencilerinin geçtigi geçit duraklarin oldugu yer geçiti olan yer eskisini yenilemek için kaldiridi burasi tam bir can pazari secimler geceli 5 ay oldu hiç bir yetikiliden aciklama yok yapilacak yapilmiyacak insanlik icin yapilacak en iyi proce bu olamasi gerek açiklanan proceler fasa fisa silivri basini burayi gormesini istiyoruz .

YORUM YAP