İki lise arasında İnsansız Sualtı Aracı Projelerinde tecrübe paylaşımı

İki lise arasında İnsansız Sualtı Aracı Projelerinde tecrübe paylaşımı

15.10.2024 10:37:47

Hasan Sabriye Gümüş Anadolu Lisesi ve Büyükşehir Hüseyin Yıldız Anadolu Lisesi takımları, İnsansız Sualtı Aracı Projelerinde tecrübe paylaşımında bulundu.

Hasan Sabriye Gümüş Anadolu Lisesi İnsansız Sualtı Araç (ROV) Takımı, danışman öğretmen Tuncer Çetinkaya önderliğinde Büyükşehir Hüseyin Yıldız Anadolu Lisesi takımı ile buluşarak önemli bir tecrübe paylaşımına imza attı.
Buluşma sırasında iki okulun öğrencileri, kendi ROV projelerinde edindikleri deneyimleri ve karşılaştıkları teknik zorlukları birbirleriyle paylaştılar. Yapısal, elektronik ve yazılım tasarımları üzerinde karşılıklı fikir alışverişinde bulunan ekipler, projelerini geliştirirken dikkat edilmesi gereken noktaları da ele aldılar. Ayrıca, her iki takım da projelerini daha da ileriye taşıyacak ipuçları ve çözüm önerilerini birbirlerine aktardı.
Hasan Sabriye Gümüş Anadolu Lisesi yönetimi, ev sahipliği ve gösterilen misafirperverlikten dolayı Büyükşehir Hüseyin Yıldız Anadolu Lisesi Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Gökhan Şen'e, öğrencilerine ve danışman öğretmen Tuncer Çetinkaya'ya teşekkür etti.
Renginar SALİ

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki Zorbalıklarla mücadele eğitimi
Sonraki »

YORUM YAP