İlçe Milli Eğitim Müdürü Artar okul ziyaretlerini sürdürdü

İlçe Milli Eğitim Müdürü Artar okul ziyaretlerini sürdürdü

29.08.2024 10:06:06

Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Artar, 2024-2025 Eğitim-Öğretim yılı hazırlıkları kapsamında Gümüşyaka Mahallesi'nde hizmet veren okullara ziyaret gerçekleştirdi.

Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Artar, 2024-2025 Eğitim-Öğretim yılı hazırlıkları kapsamında ilçedeki okulları ziyaret etti. Müdür Artar, Gümüşyaka Anadolu Lisesi, Gümüşyaka Ortaokulu, Gümüşyaka Hacı Ahmet Saliha Ölçer İlkokulu ve Fatih İlk ve Ortaokulu'nda incelemelerde bulundu.
Ziyaretleri sırasında okulların fiziki yapıları, eğitim materyalleri ve öğretmen kadroları hakkında bilgi alan Zekeriya Artar, yeni eğitim-öğretim yılına hazır olma hedefiyle çalıştıklarını belirtti. Okul yöneticileriyle görüş alışverişinde bulunan Artar, okulların eksikliklerinin giderilmesi ve öğrencilere en iyi eğitim ortamının sunulması için gerekli adımların atılacağını ifade etti.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Artar, ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada, "Amacımız, yeni eğitim-öğretim yılına en iyi şekilde hazırlanmak ve öğrencilerimize en kaliteli eğitimi sunmaktır. Bu doğrultuda tüm okullarımızda incelemelerimizi sürdürüyoruz" dedi.
Okul müdürleri ve öğretmenler ise, İlçe Milli Eğitim Müdürü'nün ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, 2024-2025 eğitim-öğretim yılına en iyi şekilde hazırlandıklarını belirttiler.
Renginar SALİ

YORUM YAP