İlçe Milli Eğitim Müdürü Damat’tan eğitim kurumlarına ziyaret

İlçe Milli Eğitim Müdürü Damat’tan eğitim kurumlarına ziyaret

17.09.2024 12:11:37

Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Hakkı Damat, Silivri Halk Eğitim Merkezi, Silivri Rehberlik Araştırma Merkezi ve Silivri Mesleki Eğitim Merkezi'ni ziyaret etti.

Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Hakkı Damat, Şube Müdürü Ebru Menekşe ile birlikte geçtiğimiz hafta Silivri Halk Eğitim Merkezi, Silivri Rehberlik Araştırma Merkezi ve Silivri Mesleki Eğitim Merkezi'ni ziyaret ederek 2024-2025 eğitim-öğretim yılı öncesinde kursiyerlere, öğretmenlere ve idarecilere başarı dileklerini iletti.
Ziyaretler sırasında Damat ve Menekşe, verilen hizmetler hakkında bilgi aldı. Yeni dönemdeki öğrenci ve kursiyerlerin eğitimlerinin en verimli şekilde desteklenmesi adına sürdürülen çalışmalar yerinde incelendi. İlçe Müdürü Damat, verilen eğitimlerin iyileştirilmesine yönelik önerilerde bulundu.
Yeni eğitim-öğretim yılında hem kursiyerler hem de öğretmenler için başarılı bir yıl temennisinde bulunan Damat, Silivri'deki eğitim kurallarının modern ve etkili eğitim anlayışını desteklemeye devam edeceklerini belirtti.
Renginar SALİ

YORUM YAP