İlçe Milli Eğitim Müdürü Damat’tan Selimpaşa’da okul ziyaretleri

İlçe Milli Eğitim Müdürü Damat’tan Selimpaşa’da okul ziyaretleri

19.09.2024 13:19:26

İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Hakkı Damat, Şube Müdürü Hüseyin Çağılcı ile birlikte geçtiğimiz gün Selimpaşa Mahallesi'nde hizmet veren okulları ziyaret etti. 

Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Hakkı Damat, Şube Müdürü Hüseyin Çağılcı ile birlikte geçtiğimiz gün Selimpaşa Mahallesi'nde hizmet veren okulları ziyaret etti. Ziyaret kapsamında, Prof. Dr. Fuat Sezgin Fen Lisesi, Selimpaşa İlkokulu ve Selimpaşa Ahmet Ziylan Ortaokulu'nu gezen yetkililer, öğrenci, öğretmen ve idarecilerle bir araya gelerek yeni eğitim-öğretim yılı için başarı dileklerinde bulundu.
Ziyaret sırasında okulların yeni dönem hazırlıklarını inceleyen Damat ve Çağılcı, eğitim hizmetlerinin iyileştirilmesine yönelik çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu. Özellikle 2024-2025 eğitim-öğretim yılında başarılarını artıracak projelere destek vereceklerini belirten Damat, eğitimin her aşamasında öğrenci ve öğrencilerle dayanışma içinde olacaklarını belirtti.
Ziyaret ettikleri okullarda öğrencilerle sohbet eden Damat, “Başarılarınız bizim gurur kaynağımız. Sizlerin daha iyi eğitim alması için her zaman yanınızdayız” diyerek motivasyonlarını arttırdı.
Renginar SALİ

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki
Sonraki » 2024-YDS/2 başvuruları başladı

YORUM YAP