İmamoğlu’nun danışmanı Bahçetepe’yi ağırladılar

İmamoğlu’nun danışmanı Bahçetepe’yi ağırladılar

3.06.2024 11:34:17

CHP Silivri İlçe Başkanı Kömür, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu'nun Danışmanı Bahçetepe'yi ağırladı.

Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Başkanı İbrahim Kömür, beraberindeki meclis üyeleri ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte geçtiğimiz gün İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun danışmanlarından Mert Bahçetepe'yi ilçe başkanlığında ağırladı.
Görüşme sıcak bir atmosferde gerçekleşirken, Kömür ve beraberindekiler, İmamoğlu'nun danışmanı Bahçetepe'yle ilçenin sorunları ve çözüm önerileri üzerine fikir alışverişinde bulundu. Toplantıda, Silivri'nin ihtiyaç duyduğu altyapı çalışmaları, çevre düzenlemeleri ve sosyal projeler gibi konular ele alındı.
İlçe Başkanı İbrahim Kömür, görüşme sonrasında yaptığı açıklamada, "Silivri'mizin gelişimi ve refahı için sürekli olarak çaba harcıyoruz. Bu tür görüşmeler, ilçemizin sorunlarını doğrudan yetkililere iletmek ve çözüm yollarını birlikte bulmak adına son derece önemli. Sayın Bahçetepe'ye nazik ziyaretleri için teşekkür ediyoruz." dedi.
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun danışmanı Mert Bahçetepe ise Silivri'deki projeleri ve talepleri yakından dinlediklerini belirterek, "İlçe başkanı ve ekibiyle bir araya gelmek, Silivri'nin ihtiyaçlarını daha iyi anlamamızı sağladı. İmamoğlu yönetimi olarak, Silivri'nin kalkınması ve vatandaşlarının yaşam kalitesinin artması için elimizden gelen her türlü desteği vermeye hazırız." şeklinde konuştu.
Seda ŞİMŞEK

YORUM YAP