Işıklar: Tarım arazilerimizin talanına göz yummayacağız

Işıklar: Tarım arazilerimizin talanına göz yummayacağız

02.09.2015 10:51:58

Bugünde bu konu ile ilgili olarak CNN TÜRK kanalından Ezgi Bolaç Hanım'a bir mülakat verdim. Silivrimizi yöneten tüm kamu unsurları ile el ele bu konu ile ilgili olarak vatandaşlarımızı bilgilendirmeye devam edeceğiz. Tarım alanlarımızın yasa dışı yollarla talan edilmesine göz yummayacağız.
Kaymakam Faruk Bekarlar'ın başkanlığında Pazartesi günü düzenlenen toplantının ardından, Işıklar dün de CNN Türk Kanalından Ezgi Bolaç’a verdiği mülakatla ilçemizdeki verimli tarım arazilerini halka "imarlı” diyerek satmaya çalışan şahıslara karşı başlatmış olduğumuz mücadeleyi sürdürdü. Konu hakkındaki duyarlılığını her fırsatta kamuoyuyla paylaşan Işıklar, "Silivrimizi yöneten tüm kamu unsurları ile el ele bu konu ile ilgili olarak vatandaşlarımızı bilgilendirmeye devam edeceğiz. Tarım alanlarımızın yasa dışı yollarla talan edilmesine göz yummayacağız.
Uzun zamandır ilçemizi meşgul eden kanunsuz arazi satışları Pazartesi günü Kaymakamlıkta düzenlenen toplantımızın ana gündem maddesiydi. Tapu müdürlüğünden Jandarmamıza kadar kentin tüm idarecileri olarak bu yasadışı işlemin önüne geçmek için el birliği ile hareket edeceğimizden, daha da güçlü bir şekilde tarım alanlarımızın peşkeş çekilmesine karşı bir duruş göstereceğimizden hiç bir hemşehrimizin şüphesi olmasın. İlçemizden arazi almak isteyen takipçilerim veya yakınları bilmelidir ki; böyle bir satın alma durumundan önce ve mutlaka belediyemizin ilgili birimlerine başvurunuz ayrıca imar durumlarını sorgulatınız. Belediyemizin kapıları sizlere sonuna kadar açık olmaya bu konuda da devam edecektir. Lütfen televizyon kanallarında çıkan Silivri'de arsa reklamlarına itibar etmeyiniz, Muvafakatname yoluyla arsa alımlarından kaçınınız.”          

Haber MERKEZİ

YORUM YAP