Işıklar, tarımla ilgili çalışmalarını paylaştı

Işıklar, tarımla ilgili çalışmalarını paylaştı

15.10.2024 10:26:17

Büyükçekmece Belediyesi'nin düzenlediği Bütçe Çalıştayı'na katılan geçmiş dönem Silivri Belediye Başkanlarından Özcan Işıklar, kentsel tarım, TÜRAM ve tarım okulu projeleri üzerine yaptığı çalışmaları paylaştı.

Silivri önceki dönem belediye başkanlarımızdan Özcan Işıklar, Büyükçekmece Belediyesi'nin düzenlediği Bütçe Çalıştayı'na katıldı. Işıklar, çalıştayda kentsel tarım, TÜRAM ve tarım okulu projeleri üzerine yaptığı çalışmaları paylaştı. Açıklamasında, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün'ün konuyu ele alış biçimine ve verdiği öneme vurgu yaparak şunları söyledi:
“Duayen Belediye Başkanımız Hasan Akgün abimizin konuya yaklaşımı ve verdiği önem, İstanbul'un tarımı, yakınlık ekonomisi ve Trakya Gıda Birliği için yaşamsal değerdeydi.”
Işıklar, kentsel tarımın ve yerel üretimin İstanbul'un geleceği ve sürdürülebilir kalkınma açısından büyük öneme sahip olduğunun altını çizdi. Çalıştayda, bölgesel gıda güvenliği ve sürdürülebilir tarım üzerine işbirliği ve ortak projeler geliştirilmesi gerekliliği de ele alındı.
Sevginar Sali

YORUM YAP