İskender, parti temsilcileriyle buluştu

İskender, parti temsilcileriyle buluştu

24.06.2024 10:30:28

CHP Silivri Belediye Meclis Üyesi Nebahat İskender, Kurban Bayramı'nda memleketi Tokat ziyaretinde partisinin temsilcileriyle bir araya geldi.

CHP Silivri Belediye Meclis Üyesi Nebahat İskender, Kurban Bayramı dolayısıyla memleketi Tokat'a bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyareti sırasında Tokat CHP Milletvekili Kadim Durmaz, Tokat İl Başkanı Çağdaş Kurtgöz, Almus CHP İlçe Başkanı Baki Bay ve iş insanı Ali Güçlü ile bir araya gelen İskender, bölgedeki siyasi çalışmalar ve yerel sorunlar hakkında görüş alışverişinde bulundu.
Nebahat İskender, eşi Cengiz İskender ile birlikte Tokat'ın Almus ilçesine bağlı Cihet Kasabası'nda düzenlenen Geleneksel Derviş Ali Anma Etkinliğine de katıldı. İskender çifti, etkinlik kapsamında düzenlenen anma törenine katılarak, hemşerileriyle bir araya gelip, bayramlaştı.
Etkinlik sonrası kısa bir açıklama yapan Nebahat İskender, memleketinde bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek, “Memleketimin insanlarıyla bir araya gelmek, bayram coşkusunu ve manevi atmosferi paylaşmak benim için çok değerli. Bu tür etkinlikler, geleneklerimizin yaşatılması ve kuşaktan kuşağa aktarılması açısından büyük önem taşıyor” dedi.
Renginar SALİ

YORUM YAP