İSMMMO Silivri’den Kent Konseyi’ne ziyaret

İSMMMO Silivri’den Kent Konseyi’ne ziyaret

25.10.2024 10:22:54

İstanbul Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası Silivri Temsilcisi Simge Kandemir Kesen, temsilci yardımcılarıyla Kent Konseyi Başkanı Nursel Erel ve yönetimini ziyaret etti.

İstanbul Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası (İSMMMO) Silivri Temsilcisi Simge Kandemir Kesen, temsilci yardımcılarıyla birlikte Silivri Kent Konseyi Başkanı Nursel Erel ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.
Gerçekleşen ziyarette, Kent Konseyi'nin çalışmaları hakkında bilgi verilerek bölgenin gelişimi için ortak projeler geliştirme konusunda fikir birliğine varıldı. Silivri'nin vizyonuna katkı sunma hedefiyle hareket eden İSMMMO temsilciliği, projelerle ilgili görüş alışverişinde bulunarak birlikte atılacak adımların önemini vurguladı.
Simge Kandemir Kesen, bölgenin sosyal, ekonomik ve kültürel kalkınmasına yönelik çalışmalara katkıda bulunmayı arzuladıklarını belirterek, iş birliğinin uzun vadeli projelerle sürdürüleceğini ifade etti. Kent Konseyi Başkanı Nursel Erel ise ziyaretin memnuniyet verici olduğunu ve bu tür iş birliklerinin Silivri'ye değer katacağını dile getirdi.
Seda ŞİMŞEK

YORUM YAP