İstanbul 1. Bölge Kara Yollarının yeni Müdürüyle görüştüler

İstanbul 1. Bölge Kara Yollarının yeni Müdürüyle görüştüler

4.10.2024 11:20:24

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Ekrem Pamuk ve Meclis Üyeleri, İstanbul 1. Bölge Kara Yolları Müdürlüğüne atanan Şenol Altıok'u ziyaret etti.

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Ekrem Pamuk, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Celalettin Yazıcı ve Silivri Belediye Meclis üyeleri Abdullah Salim Çavdar, Harun Çelik, Semanur Kepenek, Dorukhan Enes Kocabaş ile birlikte İstanbul 1. Bölge Kara Yolları Müdürlüğü görevine atanan Şenol Altıok'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaret sırasında Pamuk ve beraberindeki heyet, Silivri'de devam eden viyadük ve yol çalışmaları hakkında Altıok'tan bilgi aldı.
Gerçekleştirilen görüşmede, mevcut projelerin durumu hakkında fikir alışverişinde bulunulurken, yapımı süren yatırımın bölgeye katkıları da değerlendirildi. Başkan Ekrem Pamuk, gösterdiği misafirperverlik için Şenol Altıok'a teşekkür ederken, kendisine yeni görevinde başarılar diledi.
Pamuk, yaptığı açıklamada, “Şenol Altıok'a başarılar diliyor, bölgedeki projelerde daha hızlı ilerleme kaydedilmesi adına fikirlerimizi paylaşıyoruz. Nazik misafirperverliği için kendisine teşekkür ederiz” dedi.
Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin sunulmasıyla sona erdi.
Sevginar Sali

YORUM YAP