Kadınlar talep ve ihtiyaçlarını iletti

Kadınlar talep ve ihtiyaçlarını iletti

23.05.2024 10:56:30

Beycilerli kadınlar yeni dönem için güven tazeleyen muhtarları Yaşar Köse'ye hayırlı olsun ziyaretlerinde, talep ve ihtiyaçlarını aktarma fırsatı da buldular.

Beyciler'deki kadınlar muhtarlığa ziyarette bulunarak 31 Mart Yerel Seçimlerinde güven tazeleyen Muhtar Yaşar Köse'ye hayırlı olsun dileklerini iletti. Ziyaret sırasında, kadınlar Muhtar Köse'ye talep ve ihtiyaçlarını da iletme imkanı buldular.
Muhtarlık ve azalar adına hanımefendilere teşekkür eden Yaşar Köse, kendilerinin nazik ziyaretlerinin ve dileklerinin takdirle karşılandığını belirtti. Hanımefendilerin ilettikleri talepleri Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu'na aktaracağını ifade eden Köse, köylerinin gelişimi ve iyileştirilmesi için gereken adımların atılacağını vurguladı.
Hanımefendilerin bu nazik ziyareti, köydeki dayanışma ve iş birliğinin önemini bir kez daha gösterdi. Yaşar Köse, muhtarlık heyeti ile beraber, köylerinin gelişimi için hem kadınların hem de erkeklerin katkılarını önemseyerek, ilgili mercilere iletilmek üzere talepleri titizlikle değerlendireceklerini belirtti. Seda Şimşek

YORUM YAP