KAGİD’ten Başkan Balcıoğlu’na hayırlı olsun ziyareti

KAGİD’ten Başkan Balcıoğlu’na hayırlı olsun ziyareti

26.06.2024 11:01:29

Silivri Kadın Girişimciler Derneği Başkanı Öznur Kırkıcı, KAGİD Kurucu Başkanı Aynur Süleymanoğlu, dernek yönetici ve üyeleri Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

KAGİD Başkanı Öznur Kırkıcı, “Kadın girişimciler olarak, sizinle birlikte çalışmaktan büyük mutluluk duyacağımızı belirtmek isterim. Derneğimizin kapıları her zaman sizlere ve projelerinize açıktır. Ortak hedeflerimiz doğrultusunda yapacağımız iş birliklerinin, Silivri'mizi daha ileriye taşıyacağına inanıyoruz” derken Başkan Balcıoğlu'na başarı dileklerini iletti.
Kırkıcı, “Belediyemizin düzenleyeceği eğitim programları, seminerler, fuarlar ve diğer etkinliklerle hem kendi gelişimimize katkı sağlamak hem de diğer kadınları teşvik etmek istiyoruz. Bu tür etkinlikler, bizler için yeni fırsatlar yaratacak ve iş dünyasında daha güçlü adımlar atmamıza yardımcı olacaktır' şeklinde konuştu.
BALCIOĞLU:ORTAK AKILLA DAHA İYİ BİR İLERLEME KAYDEDECEĞİMİZE GÜVENİMİZ TAM
Trakya'da bir ilk olan Kadın Girişimciler Derneğini ağırlamaktan da birlikte çalışmaktan da mutluluk duyacağını belirten Başkan Balcıoğlu, konuklarına projelerini, ilk üç ayda yapılanlar hakkında bilgiler verdi. Kadınlara özel çalışma gündemlerinin eksiksiz süreceğini belirten Balcıoğlu, “Her türlü işbirliğine ve proje önerinize açığız. Ortak akılla daha iyi bir ilerleme kaydedeceğimize güvenimiz tam” dedi.
KIRKICI: KADIN GİRİŞİMCİLERİN HAYATTA DAHA AKTİF VE GÜÇLÜ YER ALMASINI HEDEFLEYEN BİR TOPLULUĞUZ
Kırkıcı, “Bizler, Silivri Kadın Girişimciler Derneği olarak, kadın girişimcilerin ekonomik ve toplumsal hayatta daha aktif ve güçlü bir şekilde yer almasını hedefleyen bir topluluğuz. Derneğimizde, farklı sektörlerden birçok başarılı ve girişimci kadın yer almakta. Sizlerin de desteğiyle, bu başarıların artarak devam edeceğine bizim de güvenimiz tam” diyerek günün anısına Başkan Bey'e hediyelerini sunarak ziyaretlerini tamamladı. Sevginar Sali

YORUM YAP