KAGİD’ten, ÇYDD'ye destek

KAGİD’ten, ÇYDD'ye destek

2.08.2024 12:26:03

Silivri Kadın Girişimciler Derneği yönetimi, ikinci el satış kampanyalarından sağladıkları geliri ÇYDD yetkililerine teslim ettiler.
Silivri Kadın Girişimciler Derneği (KAGİD) yönetim ve üyeleri, Öznur Kırkıcı Başkanlığında gerçekleştirdikleri geleneksel ikinci el kıyafet satışlarından elde ettikleri geliri, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Silivri Şube Başkanı Mübeccel Çeşmecioğlu'na teslim etti.
KAGİD VE ÇYDD İŞ BİRLİĞİ
Geçtiğimiz günlerde düzenlenen etkinlikte, KAGİD üyeleri tarafından satılan ikinci el kıyafetlerden elde edilen gelir, ÇYDD'nin eğitime destek projelerine katkı sağlamak amacıyla bağışlandı. KAGİD Başkanı Öznur Kırkıcı, ÇYDD'nin eğitim alanındaki çabalarını takdir ettiklerini ve bu çabalara destek sunmaktan büyük memnuniyet duyduklarını belirtti. Kırkıcı, “Elimizden geldiği ölçüde yanınızda olmaya her zaman gayret edeceğiz” diyerek, dernek olarak eğitime olan katkılarının süreceğini vurguladı.
ÇYDD'DEN TEŞEKKÜR
ÇYDD Silivri Şube Başkanı Mübeccel Çeşmecioğlu, KAGİD'in bu anlamlı katkısı için teşekkür ederek, “Her zaman yanımızda olduğunuz ve destekleriniz ile farkındalık yarattığınız için dernek, burs verdiğimiz öğrenciler adına teşekkür ediyorum” dedi.
EĞİTİME DESTEKTE 35 YIL
ÇYDD, 35 yıldır eğitime destek sunarak birçok öğrencinin hayatına dokundu. Mübeccel Çeşmecioğlu, bu süreçte KAGİD gibi sivil toplum kuruluşlarının desteğinin, derneğin hedeflerine ulaşmasında büyük rol oynadığını belirtti. Çeşmecioğlu, KAGİD'in bu tür katkılarının devam etmesinin, eğitime olan desteğin sürdürülebilirliği açısından önemli olduğunu vurguladı.
TOPLUMSAL DAYANIŞMA VE FARKINDALIK
Bu iş birliği, Silivri'de toplumsal dayanışmanın ve farkındalığın ne denli güçlü olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. KAGİD ve ÇYDD'nin ortak çalışmaları, topluma ve özellikle öğrencilere önemli faydalar sağlamakta. Bu tür etkinlikler, sivil toplum kuruluşlarının toplumda yaratabileceği olumlu etkilerin güzel bir örneğini sunuyor.

Sevginar SALİ

 

YORUM YAP