Kasarcı: Kazanmayı hak eden taraftık

Kasarcı: Kazanmayı hak eden taraftık

1.10.2024 12:43:21

Silivrispor Kulüp İkinci Başkanı Selim Kasarcı, “Balıkesir maçında sahada mücadele eden oyuncularıma ve teknik heyetime gösterdikleri performanstan dolayı teşekkür ederim, kazanmayı çok istedik ama olmadı” dedi.

Balıkesirspor maçı sonrası bir açıklamada bulunan Başkan Selim Kasarcı, “Maçtan önce yaptığımız konuşmalarda zorlu bir maç olacağını biliyorduk ve buna göre önlemlerimizi almıştık. Gerek kartlık pozisyonlarda gerekse de bir takım takdir haklarını kullanma yönünde kısır kalan trioyu hesap dışı bırakırsak oyun anlamında kazanmayı daha çok hak eden taraftık. Bundan dolayı geleceğe umutla bakan bir yönetici konumundayım. Doksan dakika boyunca gerek defansta gerekse de ofansta onlarca hamle yaptık, çok kaçırdık, çok atağımız kesildi ve sarı kartlar hakkaniyetle verilmiş olsa eksik kalacak rakibimize yenildik.
Futbolun doğasında kazanmak ve kaybetmek var. Biri kazanacak sevinecek, biri kaybedecek ve üzülecek. Sahada mücadele eden oyuncularıma ve teknik heyetime gösterdikleri performanstan dolayı teşekkür ederim, kazanmayı çok istedik ama olmadı. Bu maçı unutarak Beykoz İshaklı maçına odaklanacağız. Bizi destekleyen herkese teşekkürler” dedi.
Engin AKIN

YORUM YAP