Kasarcı, Söz futbolcularda, şimdi futbol zamanı

Kasarcı, Söz futbolcularda, şimdi futbol zamanı

4.09.2023 12:22:50

TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele etmeye hazırlanan Silivrispor'da Yönetim Kurulu Üyesi Selim Kasarcı, yeni ve iyi bir takım kurduklarını belirterek ilk maça odaklandıklarını belirtti.

Hafta sonu Tokat deplasmanında grubun iddialı ekiplerinden Erbaaspor ile karşılaşmaya hazırlanan Silivrispor'da yönetim ve takım kenetlendi. Kulüp Yönetim Kurulu Üyelerinden Selim Kasarcı “Öncelikle 2023-2024 sezonu tüm futbol camiasına hayırlı uğurlu olsun. Sakatlıkların olmadığı Fair-Play çerçevesinde futbolun konuşulduğu güzel bir sezon olmasını temenni ediyorum. Zor bir süreçten geçip Nuri Çolakoğlu başkanımızın öncülüğünde menfaatsiz Silivrispor sevdamız ile yola çıktık. Kısa süre zarfında teknik ekip ve futbolcu anlaşmalarımızı tamamlayıp tam kadro sezon öncesi hazırlıklarımıza başladık. Aşçısından malzemecisine teknik ekipten yönetim kurulumuz dahil birlik beraberlik içerisinde verimli ve özverili bir sezon öncesi geçirdik. Şimdi söz futbolcuların, şimdi futbol zamanı.

UYUM SÜRECİNİ ÇABUK ATLATTIK
Yeni ve oldukça da iyi bir takım kurduk. Uyum sürecini çabuk atlattık. Lig uzun bir maraton ve bu zorlu maratonun da üstesinden geleceğine inandığımız kadromuzu oluşturduk. Hafta sonu ligin ilk maçında Erbaa karşısında olacağız buradan iyi sonuç alarak yolumuza devam etme niyetindeyiz. İyi başlamak çok önemli. Oyuncularımız iyi bir kamp dönemi geçirdi burada yapılan hazırlık maçlarında sergilenen performans bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Erbaa maçından puan veya puanlarla dönüp kendi sahamızda oynayacağımız maça çok güçlü çıkmak istiyoruz” dedi.
ENGİN AKIN

YORUM YAP