Kavaklı Mahallesi’nde Kur’an Kursu’nun temeli atıldı

Kavaklı Mahallesi’nde Kur’an Kursu’nun temeli atıldı

7.10.2024 16:52:03

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Kavaklı Merkez Camii'ne kazandırılacak 4-6 Yaş ve Yetişkinler Kur'an Kursu'nun temel atma törenine katıldı. Hayırseverlerin desteğiyle gerçekleşen projeye ilişkin konuşan Başkan Balcıoğlu, toplumun manevi değerlerine katkı sağlayacak bu anlamlı çalışmanın önemine dikkat çekti.
Temel atma töreninde konuşan Balcıoğlu, “Kavaklı Mahallemize kazandırılacak olan bu değerli projede emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Toplumumuzun maneviyatını güçlendirecek ve her yaştan insanımıza hizmet verecek olan bu Kur'an Kursu'nun hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Hayırseverlerin destekleriyle inşa edilecek olan Kur'an Kursu, 4-6 yaş grubundaki çocuklar ile yetişkinler için ayrı ayrı eğitim imkânı sunacak. Bu projeyle Kavaklı Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlar, dini eğitimlerini alabilecekleri modern bir kurs merkezine kavuşmuş olacak.
Temel atma törenine katılan hayırseverler ve mahalle sakinleri, Başkan Balcıoğlu'nun manevi projelere verdiği destekten dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler. Kur'an Kursu'nun en kısa sürede tamamlanarak hizmete girmesi planlanıyor.

YORUM YAP