
Kavaklı İlk ve Ortaokulu Okul Aile Birliği'nin tanışma kahvaltısında veliler yine iyi bir aile olduklarını hatırlattılar.
Birlik beraberlikleri, sıcak ilişkileri ve mutfak marifetleriyle her etkinlikte kendilerine hayran bırakmayı başaran Kavaklı İlk ve Ortaokulu velileri, Okul Aile Birliği tarafından düzenlenen tanışma kahvaltısında da yine başarılı bir performans sergiledi.
YAVUZ: VELİLERİMİZ İYİ BİR AİLE OLDUĞUNU TEKRAR GÖSTERDİ
Okul Müdürü Alpay Yavuz, “Okul Aile Birliğimizin düzenlediği tanışma kahvaltısı çok güzel organize edilmiş, insanların mutlu olduğu bir etkinlik oldu. Başta Okul Aile Birliğimizin yönetim kurulu üyeleri olmak üzere emeği geçen, destek veren herkesi kutlamak gerekir. Kahvaltı yapmanın ötesinde oyunlar oynandı ve hediyeler dağıtıldı. Okulumuz velileri iyi bir aile olduğumuzu tekrar gösterdi. Salonu ücretsiz olarak veren Akyüz Ailesine de ayrıca teşekkür ederiz.” açıklamasında bulundu.
Renginar SALİ