Kaymakam Toğan’dan vatandaşlarla birebir iletişim

Kaymakam Toğan’dan vatandaşlarla birebir iletişim

27.09.2024 11:21:04

Silivri Kaymakamı Tolga Toğan, mahalle ziyaretleri kapsamında Akören, Bekirli ve Kurfallı mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelerek onların taleplerini yerinde dinledi. 

Silivri Kaymakamı Tolga Toğan'a mahalle ziyaretlerinde İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Hakkı Damat ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Meral Kaymakçı'nın eşlik ettiği ziyaretlerde, mahalle sakinleriyle birebir görüşmeler yapıldı. Kaymakam Toğan, Akören Mahallesi'nde vatandaşların taleplerini dinledikten sonra “Ailemiz İstanbul” projesi kapsamında bölgedeki ailelere misafir oldu. Ayrıca, Akören Ümit Aksun İlk ve Ortaokulu'nu ziyaret ederek öğretmenler ve öğrencilerle bir araya geldi.
Bekirli Mahallesi'nde vatandaşlarla birebir görüşmeler gerçekleştiren Kaymakam Toğan, mahalle halkının sorunlarını dinleyerek çözüm önerileri sundu.
Kurfallı Mahallesi'nde ise gazi Kerim Akman'ın eşini ziyaret eden Kaymakam Toğan, mahalledeki ailelerle de buluştu. “Ailemiz İstanbul” projesi kapsamında gerçekleştirilen ziyaretlerde vatandaşların talepleri yerinde değerlendirildi.
Kaymakam Tolga Toğan'ın mahalle ziyaretleri, vatandaşların taleplerini doğrudan iletmesi ve sorunların yerinde görülmesi amacıyla devam edecek.
Sevginar Sali

YORUM YAP