Kaymakam Tolga Toğan sanayi kuruluş ziyaretlerini sürdürüyor

Kaymakam Tolga Toğan sanayi kuruluş ziyaretlerini sürdürüyor

17.10.2024 12:02:03

Silivri İlçe Kaymakamı Tolga Toğan, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Fatih Torun'la birlikte sanayi kuruluşlarına ziyaretlerine devam etti. 

Silivri Kaymakamı Tolga Toğan ve İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Fatih Torun, ilçedeki sanayi kuruluşlarını ziyaret ederek işletmelerin faaliyetleri hakkında bilgi aldılar. Ziyaretler kapsamında, SRP Oto Yedek Parça, Kendal Elektrik ve Gold Kimya işletmelerine giderek firma yetkilileri ile görüştüler.
Ziyaretlerde, işletmelerin üretim süreçleri ve faaliyetleri hakkında detaylı bilgiler alan Kaymakam Toğan ve Komutan Torun, sanayi kuruluşlarının ilçedeki ekonomik faaliyetlere olan katkılarını değerlendirdiler. Görüşmelerde, yerel ekonominin gelişmesine yönelik işbirliği fırsatları ele alındı ve işletmelerin ihtiyaçları ile talepleri dinlendi.
Kaymakam Toğan, ilçedeki sanayi kuruluşlarının Silivri ekonomisindeki önemli rolüne vurgu yaparak, “İşletmelerin taleplerine hızlı çözümler sunarak yerel ekonomiye katkı sağlamak ve iş birliğimizi güçlendirmek öncelikli hedefimiz” dedi. Görüşmeler, karşılıklı iyi dileklerin iletilmesiyle sona erdi. Seda ŞİMŞEK

YORUM YAP