Kırmızı Sanat Evi öğretmen ve öğrencileri eserlerini sergiledi

Kırmızı Sanat Evi öğretmen ve öğrencileri eserlerini sergiledi

21.08.2024 11:29:27

Kırmızı Sanat Evi, öğretmenleri Kadriye Akbaşak, Taghi Moeini Fard ve Sezgin Dinçay ile öğrencileri, eserlerini sergiledi.

Silivri Belediyesi, Kırmızı Sanat Evi iş birliği ile düzenlenen Öğretmen ve Öğrencileri Resim Sergisi, 20 Ağustos 2024 tarihinde Oğuz Aral Sanat Galerisi'nde sanatseverlerle buluştu.
Kırmızı Sanat Evi öğretmenleri Kadriye Akbaşak, Taghi Moeini Fard ve Sezgin Dinçay, öğrencileri; Ayten Yapıcı, Betül Büyükgenç, Ecem Naz Özar, Esila Yetiş, Nur Damla Korkmaz, Ramia Demir, Özgür Uzun, Sümran Çakır ve Şerife Keleş eserlerini sanatseverlerin beğenisine sundu.
Serginin açılışına CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Ural Erdim ve partili kadınların yanı sıra, Kültür Merkezi Müdürü Meral Terlikçi, öğrencilerin eş dost ve yakınları katılarak heyecanlarını paylaştı.
Kırmızı Sanat Evi kurucusu Kadriye Akbaşak, kendilerini yalnız bırakmayan konuklara teşekkür etti. İlçemiz kültürel çalışmalarına sundukları katkı dolayısıyla Silivri Belediyesi tarafından hazırlanan teşekkür belgelerini kursiyerlere CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Ural Erdim tarafından takdim edildi.
Akbaşak, da kursiyerlere sertifikalarını takdim etti. Ardından eserler incelendi. Konuklar, eser sahiplerine tebriklerini iletti.
Sergiyi, 20-30 Ağustos 2024 tarihleri arasında her gün 11.00-20.00 saatleri arasında Oğuz Aral Sanat Galerisi'nde ziyaret edebilirsiniz.
Renginar SALİ

YORUM YAP