Kızılkaya, Akademi Liglerinde biz de varız

Kızılkaya, Akademi Liglerinde biz de varız

17.08.2023 10:58:40

Silivrispor Basın Sözcüsü Cemil Kızılkaya “Yeni sezonda tüm altyapı kategorilerinde TFF Akademi Liglerinde mücadele etmenin haklı gururunu ilçemiz gençliği ile birlikte yaşayacağız” dedi.

TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele etme hazırlığı içinde olan Silivrispor yeni sezonda altyapılarında da önemli bir gelişmeye imza attı ve kulüp tarihinde bir ilke imza atarak gelişim liglerine girme kararı aldı. Yapılan çalışmalar hakkında bir bilgilendirmede bulunan Kulüp Basın Sözcüsü Cemil Kızılkaya; “Gençlik Geliştirme Koordinatörümüz Yılmaz Lise ile birlikte yapılan toplantıların ardından tüm kategorilerimizde TFF Gelişim Liglerine girme kararı aldık.

HOCA SAYIMIZI ARTTIRDIK
Yaptığımız toplantılar neticesinde ilçemizde iyi kariyere sahip değerli isimlerden olan Fatih Yorulmaz, Yağız ata Çorbalı, Mustafa Öztürk, Uğur Alper, Yusuf Çubukçu, Tekin Aslıhan ve Cansu Koç ile anlaştık.

KULÜP TARİHİNDE BİR İLK
Bu kararla birlikte altyapı oyuncularımızın rakiplerinin hepsi profesyonel takımlar olacak ve bu şekilde birbirinden güçlü rakiplerle mücadele etme imkanı bulacaklar. Güçlü rakiplerle mücadele gençlerimizin futbola bakışını ve çalışmalarını da etkileyecektir. Bizim tek derdimiz geleceğimizin garanti altına alınmasıdır.

8 KATEGORİYLE AKADEMİ LİGİNDE
Bu vesile ile gerçekleştirdiğimiz toplantılar neticesinde Silivrispor Akademi Liglerinde U-19, U-17, U-16, U-15, U-14, U-13, U-12 ve U-11'lerde mücadele edecektir. Bu şekilde geleceğimizi sağlam temellere bağlamayı planlıyoruz” dedi.
ENGİN AKIN

YORUM YAP