Kompostun toprak kimyası üzerine etkileri anlatıldı

Kompostun toprak kimyası üzerine etkileri anlatıldı

4.06.2024 10:05:18

Özel Silivri TÜRAM Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde Geri Dönüşümle Dünyanızı Değiştirin Projesi kapsamında etkinlik düzenledi.

Özel Silivri TÜRAM Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Tarım Lisesi Öğretmenleri tarafından, Geri Dönüşümle Dünyanızı Değiştirin adlı eTwinning projesi kapsamında öğrencilere yönelik bir etkinlik düzenledi.
Geçtiğimiz hafta düzenlenen etkinlikte, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü Fizikokimya Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Dr. Şimal Kürümoğlu, "Kompostun Toprak Kimyası Üzerine Etkileri" konusunda bir sunum gerçekleştirdi. Sunum, öğrencilere geri dönüşümün tarımsal alandaki önemini anlamalarında önemli bir rol oynadı.
Proje kapsamında düzenlenen etkinlikler, gençlerin çevre bilinci ve sürdürülebilirlik konularında farkındalığını artırmayı hedefliyor. Bu tür girişimlerin yaygınlaştırılmasıyla, gelecek nesillerin çevresel sürdürülebilirlik konusunda daha bilinçli olmaları ve daha yeşil bir dünya için adımlar atmaları destekleniyor. Renginar SALİ

YORUM YAP