Kurfallı ve Kadıköy Mahallelerinde yaşlı vatandaşlara ziyaret

Kurfallı ve Kadıköy Mahallelerinde yaşlı vatandaşlara ziyaret

1.07.2024 11:31:18

Silivri Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kurfallı ve Kadıköy mahallelerinde yaşlı vatandaşları evlerinde ziyaret ederek sağlık kontrollerini yaptı.

Silivri Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, geçtiğimiz hafta Kurfallı ve Kadıköy mahallelerinde yaşlı vatandaşlara ev ziyaretleri gerçekleştirdi. Ziyaretlerde, belediyeden talepler alındı ve yaşlıların ihtiyaçları not edildi.
Yaş almış eli öpülesi büyüklerimizin tansiyon ve şeker ölçümleri, sağlıkçılar eşliğinde yapıldı. Belediye ekipleri, ziyaretler sırasında Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu'nun selamlarını ileterek, vatandaşlara gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ettiler.
Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Büyüklerimiz, geçmişin değerli birer hazinesidir. Onların sağlığını ve mutluluğunu önemsiyoruz. Bu ziyaretlerle hem ihtiyaçlarını tespit ediyor hem de yanlarında olduğumuzu hissettiriyoruz” dedi.
Ziyaret edilen mahalle sakinleri, belediyenin bu anlamlı hizmetinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu ve ekibine teşekkür ettiler.
Buket KARAHIZIR

YORUM YAP