Kuzeyin Kaplanları sezonu açtı

Kuzeyin Kaplanları sezonu açtı

27.09.2023 10:28:36

TFF İstanbul Amatör 1. Küme ekiplerinden Beylikdüzü Kuzeyin Kaplanları teknik direktör Şerif Kaygısız yönetiminde bu akşam sezonun ilk antrenmanını yaptı.

Kavaklı Hasan Doğan Stadı'nda yapılan çalışma tam kadro halinde yapılırken yeni transferler de takımla birlikte görücüye çıktı. Kulüp başkanı Hasan Limanoğlu ve futbol şube sorumlusu Murat Üretir de çalışmayı başından sonuna kadar takip etti. Fizik kondisyon ağırlıklı geçen çalışmada teknik direktör Şerif Kaygısız futbolculara göz açtırmadı.

LİMANOĞLU: BÜTÜN TAKIMLARA BAŞARILAR DİLİYORUM
Antrenman öncesi sorularımızı yanıtlandıran kulüp başkanı Hasan Limanoğlu yeni sezonda tüm takımlara başarılar dilediğini söyledi. Limanoğlu “Sezonu açtık. Tüm takımlara başarılar diliyorum. Kadromuzdan geçen seneden 6 kişi hariç tüm kadroyu tuttuk. Eksiklerin yerine yeni arkadaşlar aldık. Transferi kapattık ama 1-2 futbolcu daha alabiliriz. Beylikdüzü Kuzeyin Kaplanları'nın hedefi her zaman bir üst lige çıkmaktır. Bu sezon çıkacak bir kadro oluşturduğumuza inanıyorum.” ifadesini kullandı.

MEHMET MURAT ÇALIK'A TEŞEKKÜR ETTİ
Beylikdüzü Belediye Başkanı Ahmet Murat Çalık'a Beylikdüzü kulüplerine tesis konusunda sağladığı kolaylıklardan dolayı da teşekkür eden Limanoğlu “Beylikdüzü'nde tesis sıkıntısı yok. Tüm takımlar idman sahası konusunda problem yaşamamaktadır. Beylikdüzü Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Murat Çalık'a teşekkür ederiz.” diye konuştu.

 

YORUM YAP