LGS Türkiye Birincisi Emir Efe Dilli onurlandırıldı

LGS Türkiye Birincisi Emir Efe Dilli onurlandırıldı

30.07.2024 11:18:41

İlçe Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Artar, LGS Türkiye Birincisi Emir Efe Dilli'yi makamında kabul ederek, kendisini tebrik etti ve ödüllendirdi. 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Artar, Ertuğrul Gazi Ortaokulu öğrencisi ve LGS Türkiye birincisi Emir Efe Dilli'yi ve Okul Müdürü Türkay Polat'ı dün makamında kabul etti. Görüşme sırasında İlçe Müdürü Artar, başarılarından dolayı Emir Efe Dilli'yi tebrik ederek, kendisini İstanbul Erkek Lisesi'ne yerleşmesi dolayısıyla kutladı.
BAŞARI VE TEBRİKLER
İlçe Milli Eğitim Müdürü Artar, Emir Efe Dilli'nin gösterdiği üstün başarıdan dolayı büyük bir gurur duyduklarını belirtti. "Emir Efe, ilçemizi ve okulumuzu en iyi şekilde temsil etti. Bu büyük başarısından dolayı kendisini yürekten tebrik ediyor, bundan sonraki eğitim hayatında da aynı başarıları sürdürmesini temenni ediyorum," dedi.
GELECEK EĞİTİM HAYATINDA BAŞARI DİLEKLERİ
Emir Efe Dilli'nin İstanbul Erkek Lisesi'ne yerleşmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren İlçe Müdürü Artar, "İstanbul Erkek Lisesi, eğitimde ülkemizin en prestijli okullarından biridir. Emir Efe'nin burada da aynı azim ve kararlılıkla başarılı olacağına inancım tam. Kendisine eğitim hayatında üstün başarılar diliyorum," ifadelerini kullandı.
OKUL MÜDÜRÜ POLAT, DUYGULARINI PAYLAŞTI
Okul Müdürü Türkay Polat ise, Emir Efe Dilli'nin başarısının okul için büyük bir gurur kaynağı olduğunu belirterek, "Emir Efe'nin bu başarısı, okulumuzun akademik düzeyini ve eğitim kalitesini bir kez daha ortaya koymuştur. Kendisini ve ailesini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum," dedi.
Renginar SALİ

YORUM YAP